بالابودنش که باعث پریود نشدن میشه،همون هورمون شیره،واسه همین وقتی ی خانم بچه شیرمیده این هورمون بالا ...
واسه من توی آزمایشم زده بود نرمال باید تا 26 باشه ولی واسه من 36 بود البته من ناشتا نبود موقع آزمایش و از طرفی استرس هم داشتم ولی پریودم عقب افتاده میخوام بدونم واقعا علتش اونه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
واسه من توی آزمایشم زده بود نرمال باید تا 26 باشه ولی واسه من 36 بود البته من ناشتا نبود موقع آزمایش ...
آزمایش پرولاکتین ی سری رعایت کردن داره،تحریک سینه اینا نباید داشته باشی مثلا تا آزمایشگاه پیاده روی تند یا اصلا پیاده نری،استرس کم باشه شب ب موقع خوابیده باشی.اره علتش میتونه باشه دکتر میری قرص میده نرمال میشه.کلا پرولاکتین بالا مانع پریودی و حاملگی میشع
منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظرهبچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر