2777
2789

بالابودنش که باعث پریود نشدن میشه،همون هورمون شیره،واسه همین وقتی ی خانم بچه شیرمیده این هورمون بالامیره و پریود نمیشه

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
بالابودنش که باعث پریود نشدن میشه،همون هورمون شیره،واسه همین وقتی ی خانم بچه شیرمیده این هورمون بالا ...

واسه من توی آزمایشم زده بود نرمال باید تا 26 باشه ولی واسه من 36 بود البته من ناشتا نبود موقع آزمایش و از طرفی استرس هم داشتم ولی پریودم عقب افتاده میخوام بدونم واقعا علتش اونه؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه من توی آزمایشم زده بود نرمال باید تا 26 باشه ولی واسه من 36 بود البته من ناشتا نبود موقع آزمایش ...

آزمایش پرولاکتین ی سری رعایت کردن داره،تحریک سینه اینا نباید داشته باشی مثلا تا آزمایشگاه پیاده روی تند یا اصلا پیاده نری،استرس کم باشه شب ب موقع خوابیده باشی.اره علتش می‌تونه باشه دکتر میری قرص میده نرمال میشه.کلا پرولاکتین بالا مانع پریودی و حاملگی میشع

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
2790
2778
2791
2779
2792