2777
2789
عنوان

خونه داری

235 بازدید | 20 پست

سلام خدمت خانومای گل

از۹صبح بیدار شدم جارو برقی کردم سالنو و غذا گذاشتم میخام برم اتاق خوابمو اتاق مهمون و تمیز کنم

اتاق کار همسرمم مونده بنظرتون برم تمیز کنم یا ازهمین اول زندگیم بزارم خودش انجام بده؟

شما ب همه کاراتون میرسین؟

من که همشو خودم انجام میدم.

آه مظلومان اگر روزی بگیرد در زمین خانه ملت بسوزد خانه خان نیز هم 🖤🕊 💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانه داری باهمه سختی هاش بنظرم خیلی شیرین 

امروز هم خودم حالم خوب نبود هم پسرم 

هردو سرما خوردیم 

منم صبح که پاشدم یه کم خونه رو مرتب کردم به پسرم صبحانه و دارو دادم 

سوپ گذاشتم و یه کم آب پز 

برای دخترم خورشت مورد علاقه اش رو درست کردم با پلو 

الان هم ناهار دادم بهشون و دارز کشیدم 

اصلا حال ندارم

منم همه این کارایی که گفتی از ساعت دو به بعد که میرم خونه انجام میدم

رسما هیچ استراحتی ندارم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
خوب چرا خودش تمیزش کنه شمازنشه دگه  چرا کارای همسرت روجدامینی خوب خودش داره کارمیکنه  فق ...

من اصلا ب این اعتقاد ندارم همه کارا رو زن باید انجام بده وقتی در طول روز میگ تو اتاق من نیا و بزار کارامو بکنم ینی اتاق خودشه و من حسابدارشوهرم هستم ینی منم دارم براش کار میکنم و ارزش زن خیلی بالاتره ک همه کارارو بکنه و هیچ وقت ب چشم نیاد خستگیش

منم همه این کارایی که گفتی از ساعت دو به بعد که میرم خونه انجام میدم رسما هیچ استراحتی ندارم

خیلی سخته عزیزم درکت میکنم مخصوصا ک خونه هم سرامیک باشه انقد هروز لک میشه ک واقعا انگار ده ساله جارو نکردی

خیلی سخته عزیزم درکت میکنم مخصوصا ک خونه هم سرامیک باشه انقد هروز لک میشه ک واقعا انگار ده ساله جارو ...

وای دقیقا من هرروز دارم این سرامیکارو میسابم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید