2777
2789
عنوان

بیمارستانای شهر شما هم؟؟😕

255 بازدید | 9 پست

خانوما من قرار بود برم بیمارستان دولتی شهرمون پرونده هم تشکیل دادم دیروز میخواستم مامای همراه بگیرم برگشت گفت این بیمارستان موقع زایمان دکتر نمیاد پیش مریض. گفتم سرکلاژم پس کی قراره بخیه هامو باز کنه گفت پرستارا و ماماها کاراتو میکنن اتاق زایمانم فقط یدونه ماما پیشت میاد اگ مشکلی پیش اومد تازه زنگ میزنن دکتر اونم دکتری ک اون تایم شیفتش باشه. این چ مدلشه شماهم دکتر بالا سرتون نیومد؟؟ ترسیدم واقعا 🤦🏻‍♀️

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

اره دیگه بیمارستان دولتی اونم زایمان طبیعی که دکتر نمیاد، طبیعی رو تو خونه هم میشه انجام داد ماما کارش همینه دیگه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
اره دکتر اومد شکمو پاره کرد بچه را دراورد داد دست دانشجوها و رفت

ایی خدا جون مردمو دست ناوارد میدن ینی چی🙁

من البته طبیعی هستم ولی بازم نگرانم، مخصوصا ک این بیمارستان ب امار بالای زایمان طبیعی معروفه ینی بمیری هم سز نمیکنن اومدیمو بچم نیومد دکترم نیست باید ب پرستارا دل خوش کنم؟هوففف بعد واسه فرزند اوری تبلیغم میکنن احمقا

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اره دیگه بیمارستان دولتی اونم زایمان طبیعی که دکتر نمیاد، طبیعی رو تو خونه هم میشه انجام داد ماما کا ...

واقعا انقد زایمان طبیعی در نظر اینا کشکه؟

2804
ایی خدا جون مردمو دست ناوارد میدن ینی چی🙁 من البته طبیعی هستم ولی بازم نگرانم، مخصوصا ک این بیمارس ...

نه دکتر دارن خودشون واسه مواقع اورژانسی

منم همینجوری بدون دکتر میرفتم

هر کس شیفتش بود میومد

واقعا انقد زایمان طبیعی در نظر اینا کشکه؟

چون واقعا کشکه همه کاراشو خودت باید بکنی دکتر هیچ کمکی نمیتونه بهت بکنه فقط موقع بیرون کشیدن بچه باید یه ماما باشه وگرنه تک تک لحظاتش رو خودت باید هندل کنی، دکتر وایسه نگات کنه؟

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)