2777
2789
عنوان

نامزد قایمکی

259 بازدید | 16 پست

دوستان منو نامزدم (دوس پسرم)هفت ماهه باهمیم قصدمون ازدواجه خانواده من میدونن  اما اون نه فقط گفته که جدیدا ب خواهرش گفته .. منم بهش گفتم تا ی تاریخ مشخص اگه منو با خوانوادش آشنا نکنه همه چی تمومه 

بخاطر قایم  کردنش نمیتونم بهش اعتماد کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سریع تکلیفت و روشن کن.پسری ک بخوادت حتما به خانوادش معرفی مسکنه

منم همین فکرو میکنم صد درصد اما از اونورم دیدم کسایی ک اینجور بودنو الانم ازدواج کردن اما بیشتر نظرم رو تموم کردن رابطس

منم همین فکرو میکنم صد درصد اما از اونورم دیدم کسایی ک اینجور بودنو الانم ازدواج کردن اما بیشتر نظرم ...

دلیلش واسه معرفی نکردنت چیه

اگر منطقیه به نظرت ک هیچی

ولی اگر بهونس زودتر تموم شه بهتره

اگر بخوادت از روز اول به خانواده معرفیت میکنه  بعدم چجوری هنوز خانوادش ترو حتی نمی دونن بهش می ...

چون قصدمون ازدواجه  دوس پسر خیلی خوشم نمیاد بگم  اونم وقتی میگم دوس دختر بدش میاد خیلی .. میخوام رابطرو تموم کنم البته هیچ اعتمادی بهش ندارم 

می خواد کارش اول رسمی بشه رو کار حساسه میگه تا خیالم از بابت کار راحت نشده نمی تونم قدم بردارم 

واسه من قبلا شغل دولتی داشته از اون زمان ی خونه و ی ماشین و دوتا زمین داره با ی خونه دیگه ک ۲ دونگش واسه اینه بقیش واسه بابا و داداشش... دیگه اون شغلو نداره حالا میگه زمینامو میخوام بفروشم ی مغازه بزنم   گفته تا عید کاملا رسمیش میکنم .... اما اصا باورش ندارم  حتی فک میکنم   زمین و خونه و همه چیو دروغ میگه