khanooni1401 مدیر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 218 عنوان نامزد قایمکی | مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 16 پست دوستان منو نامزدم (دوس پسرم)هفت ماهه باهمیم قصدمون ازدواجه خانواده من میدونن اما اون نه فقط گفته که جدیدا ب خواهرش گفته .. منم بهش گفتم تا ی تاریخ مشخص اگه منو با خوانوادش آشنا نکنه همه چی تمومه بخاطر قایم کردنش نمیتونم بهش اعتماد کنم 1401/07/25 | 12:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله_ریزه00 عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 3401 از سمت اون کات نشده هنوز کلا ۱ ماه بود باهم بودیم اون بهم گفت از دوسال قبل می خواستمته منم دیگه اعتراف کردم دوسش دارم ولی دیگه خودم نخواستم بپاش بمونم🙂هنوز شمارم سیوه تو گوشیش نمیدونم چرا دوس داشتنش رو نمیتونم باور کنم ولی اینو مطمئنم اگه قسمتمون یکی باشه باز بهم برمیگردیم
خاله_ریزه00 عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 3401 واسه من قبلا شغل دولتی داشته از اون زمان ی خونه و ی ماشین و دوتا زمین داره با ی خونه دیگه ک ۲ دونگش ... اگه نزدیکته یه تحقیق راجبش بکن تا عید هم چیزی نمونده بیا یه تا عید هم صبر کن اگه قدمی برنداشت بزارش کنار عزیزم انشاالله هرچی صلاح هردومونه برامون رقم بخوره