2777
2789
عنوان

جیش نی نی

393 بازدید | 47 پست

سلام خانما ببخشید کسی تجربه ای داره در مورد اینکه نی نی رو میشورین و بعدش که میارینش بیرون میبینی هنوز یکم پی پی ببخشید مونده من دو سه بار اینجوری شده در حد یه نقطه مشکی موندم چی هس شک دارم شاید واسه حولشه فقط یه نقطه سیاه نمیخام و نمتونم همه جا رو آب بکشم😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب با دستمال مرطوب تمیزش کن 

من همش نمیتونم پسرم بشورم چون سخته خونم اپارتمان‌تو حموم شرایط نیست حیاط خلوتم ندارم تو سرویس بهداشتی تنهایی نمیتونم بشورمش هروقت همسرم خونس یکیمون آب میریزه اون یکیمون میشوریمش وقتاییم که تنهام با دستمال مرطوب تمیزش میکنم 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
ن همه میگن چون دختره عفونت میگیره یکسالشه☹️

خوب وقتی تنهایی نشه شست مادر بدبخت باید چیکار کنه الان دیه مثل قدیم نیست که همه حیاط خلوت داشته باشن راحت جلو شیر آب بشینن بچه بغل کنن بشورنش 

خیلیا مجبورن تو روشویی بچشون میشورن ولی من خیلی موافق این کار نیستم اونجا دست و صورت میشوریم وضو میگیریم درست نیست 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
حوله رو چک کردی؟ ببین موقع شستن قشنگ کشاله ی رون اش رو بشور  سمت با سنش رو

همیشه میشورم و دست میکشم حتی با مایع برا همین شک دارم😐حوله رو چک کردم چیز خاصی ندیدم

خب با دستمال مرطوب تمیزش کن  من همش نمیتونم پسرم بشورم چون سخته خونم اپارتمان‌تو حموم شرا ...

بذا دوتا راهکاربهت بگم که دست تنها هم بتونی بشوری 

اول اینکه میتونی یه سه پایه مخصوص شلنگ که قدیما تو حیاطا بود بگیری بذاری تو دستشویی 

دوم اینکه میتونی شلنگ رو بذاری تو افتابه و افتایه هم رو زمین باشه با ابی که از  لوله افتابه میاد بچه رو بشوری

نمیدونم اینارو امتحان کردی یا نه من این کارو انجام میدادم از همون نوزادیش وقتی دست تنها میشدم 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...