2777
2789
عنوان

جیش نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 47 پست

اگه واسه نجاست و پاکی می گی، من پرسیدم، گفت مشکلی نداره، لازم نیست همه‌جا رو آب بکشی، چون نمی دونی از کجای پاش آب زمین ریخته، ولی خود خشک کن رو بشور

اگه واسه خود نی نی میگی، که پاک کن یه ذره رو  ، بعضی ها کلا دستمال مرطوب میکش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید سریع ببندیش بشورش بپیچونش تو دسمال پارچه ای اون قسمتو بعد سریع زیرش پوشک بذار ببندش چون س ...

اره من همه چیزشو آماده میکنم دم حموم میبندشم اینم ادرار نبود یه نقطه سیاه بود حالا شک دارم مال حولشه یا قشنگ نشستم☹️

ن همه میگن چون دختره عفونت میگیره یکسالشه☹️

اره کار درستی میکنی حتی پسر هم باشه بهتره با هربار تعویض پوشک بشوریش 

من بچمو فقط یکی دوماه اول روزی یه بار نیشستم 

دیگه از اون به بعد با هر بار تعویض میشورمش گناه دارن اذیت میشن

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بذا دوتا راهکاربهت بگم که دست تنها عم بتونی بشوری  اول اینکه میتونی یه سه پایه مخصوص شلنگ که ق ...

امتحان كردم اخه مشكلم اينه حموم اصلا امكانش نيست يعني خيلي كوچيكه تو سرويس بهداشتي هم نشد شيلنگ به شير اب وصل كنم هردفعه اين كار كردم شيلنگ ول شد تمام كثيفكاري شد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
امتحان كردم اخه مشكلم اينه حموم اصلا امكانش نيست يعني خيلي كوچيكه تو سرويس بهداشتي هم نشد شيلنگ به ش ...

نه شلنگ دیگه ای رو به شیر وصل نکن 

همون شلنگ خود دستشویی رو بذار تو افتابه 

یا بذار تو سه پایه 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

نه شلنگ رو به شیر وصل نکن  همون شلنگ خود دستشویی رو بذار تو افتابه  یا بذار تو سه پایه&n ...

اين بايد امتحان كنم حتما 

واقعا يكي از دقدقه هام همين شستن پسرمه خونه قبليم حموم بزرگ بود دوش حموم در ميابردم راحت پسرم ميشستم ولي اين خونه يسري بردمش تو حموم سرش خورد به ديوار ديه ترسيدم تنها بشورمش 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔