سلام خانما ببخشید کسی تجربه ای داره در مورد اینکه نی نی رو میشورین و بعدش که میارینش بیرون میبینی هنوز یکم پی پی ببخشید مونده من دو سه بار اینجوری شده در حد یه نقطه مشکی موندم چی هس شک دارم شاید واسه حولشه فقط یه نقطه سیاه نمیخام و نمتونم همه جا رو آب بکشم😐
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره کار درستی میکنی حتی پسر هم باشه بهتره با هربار تعویض پوشک بشوریش
من بچمو فقط یکی دوماه اول روزی یه بار نیشستم
دیگه از اون به بعد با هر بار تعویض میشورمش گناه دارن اذیت میشن
میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...
بذا دوتا راهکاربهت بگم که دست تنها عم بتونی بشوری اول اینکه میتونی یه سه پایه مخصوص شلنگ که ق ...
امتحان كردم اخه مشكلم اينه حموم اصلا امكانش نيست يعني خيلي كوچيكه تو سرويس بهداشتي هم نشد شيلنگ به شير اب وصل كنم هردفعه اين كار كردم شيلنگ ول شد تمام كثيفكاري شد
امتحان كردم اخه مشكلم اينه حموم اصلا امكانش نيست يعني خيلي كوچيكه تو سرويس بهداشتي هم نشد شيلنگ به ش ...
نه شلنگ دیگه ای رو به شیر وصل نکن
همون شلنگ خود دستشویی رو بذار تو افتابه
یا بذار تو سه پایه
میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...
نه شلنگ رو به شیر وصل نکن همون شلنگ خود دستشویی رو بذار تو افتابه یا بذار تو سه پایه&n ...
اين بايد امتحان كنم حتما
واقعا يكي از دقدقه هام همين شستن پسرمه خونه قبليم حموم بزرگ بود دوش حموم در ميابردم راحت پسرم ميشستم ولي اين خونه يسري بردمش تو حموم سرش خورد به ديوار ديه ترسيدم تنها بشورمش