2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 49354 بازدید | 192 پست
احتمال زیاد از معده اس . برو دکتر گوارش . من خیلیارو شنیدم که اینطوری بودن . دکتر یه قرص میده اونو ه ...

رفتم دکتر گوارش ، برای رفلاکس  داروی  امپروزال و پنتاپرازول اینا میده ؛ که مشکلمو حل نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا یه روانشناس برو بخاطر اینکه اعتماد بنفس و عزت نفست سقوط کرده، شغلتو ول کردی و... 

دوما درمورد سنگ لوزه، اگر بدتر فشار بدی نابود میکنی سلولهارو چون با فشار میمیرن و این اجسادشون  رو  در ترکیب با ذرات غذا بشکل سنگ لوزه میبینی، یعنی تشدید میشه. 

حقیقتش منم گریبانگیرم و درکت میکنم و خب تو تقریبا همه راه رو رفتی...

من تند تند از آدامس بدون شکر یا کم شکر استفاده میکنم 

ولی خب موقتین همونطور که گفتی.  

سختشدکه همه راهارو رفتی بنظرم ازمعدته باید دکترمعده متخصص دیگه برو امپرازول ،،وبخور کمترمیشه جایی ...

ادامس  میزاارم دو تا هم میخورم بازم طرف متوجه میشه ؛ روز زبونمم همه جور میسابم

اولا یه روانشناس برو بخاطر اینکه اعتماد بنفس و عزت نفست سقوط کرده، شغلتو ول کردی و...  دوما در ...

سرپرست یه بخش بودم و مدام باید با مراجعین صحبت میکردم ؛ وقتی جلوی دهنشون میگرفتن و بهم چیزی  تعارف میکردن  اون لجظه داغون میشدم ؛ خیلی حس بدیه ؛ بله اعتماد به نفسم له شده ؛ برم پیش روانشناس نباید باهاش حرف بزنم؟ میتونه این گندو تحمل کنه؟ با دست جلوی بینیش نمیگیره؟ اونم مثل بقیه

سرپرست یه بخش بودم و مدام باید با مراجعین صحبت میکردم ؛ وقتی جلوی دهنشون میگرفتن و بهم چیزی  تع ...

آروم باش الان همه ماسک داریم. از مزایای کروناست. 

مجبور نیستی طولانی بگی که 

مختصر و مفید نصف همین تاپیکت کافیه. 

سرپرست یه بخش بودم و مدام باید با مراجعین صحبت میکردم ؛ وقتی جلوی دهنشون میگرفتن و بهم چیزی  تع ...

دکترطب سنتی،خووب مشهوربروحتما

ویه متخصص معده دیگه

یابرو کلینیک درد نمیدونم چقد به کلینیک دردمربوطه اماچون پرفسورهستن لابد علمشونم بیشتره(توگوگل راجب کلینیک خوندم)

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،