2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 49354 بازدید | 192 پست
آروم باش الان همه ماسک داریم. از مزایای کروناست.  مجبور نیستی طولانی بگی که  مختصر و مفی ...

متاسفانه از پشت ماسک هم استشمام میشه ؛ الان بیشتر از درمان روحم دنبال درمان مشکل اصلیم هستم چون تا اون درمان نشه نمیتونم روحمو درمان کنم 

دستگاه های تست قند خون داریم  با اونا میگیرم تقریبا نرمال و بعضا لب مرز (ازمایش هم دادم همین بو ...

گاهی بدلیل اسیدای کتونی و ستونی که تو شرایط دیابت و روزه گرفتن پیش میاد... 

مدتی رژیم رفلاکس رو گرفتی؟ قرص نه ها،  رژیم خاصیه،  پرهیز داره توش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترطب سنتی،خووب مشهوربروحتما ویه متخصص معده دیگه یابرو کلینیک درد نمیدونم چقد به کلینیک دردمرب ...

رفتم تهران پیش مشهورترینشون "میرغضنفری " که بیشتر توی تلوزیون هست ؛ اونم مثل بقیه تشخص سردی معده کلی بهم دارو داد و مصرف کردم اما دریغ از یه درصد بهبودی

حجم غذات زیاده یا نفخ معده داری معمولا؟؟؟

به نظرم نه ،  از نفخ فقط کمی باد گلو و صبح ها که بیدار میشم یکم خشن شدن صدا ؛ اما خوب نبیاد با اون دارو ها بهتر بشه؟ همون اپرازول و پنتاپرازول و اینا

رفتم تهران پیش مشهورترینشون "میرغضنفری " که بیشتر توی تلوزیون هست ؛ اونم مثل بقیه تشخص سردی معده کلی ...

ای بابا حتی یک درصد

همه نکات رعایت کردی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

گاهی بدلیل اسیدای کتونی و ستونی که تو شرایط دیابت و روزه گرفتن پیش میاد...  مدتی رژیم رفلاکس ر ...

-بله ددکتر طب سنتی و علم رایج هم که میرفتن بهم پرههزایت هم میدان  و حدود  70-80  ددرصد رعایت میکردم 

به نظرم نه ،  از نفخ فقط کمی باد گلو و صبح ها که بیدار میشم یکم خشن شدن صدا ؛ اما خوب نبیاد با ...

من تجربمه غذام کم باشه سبک باشه نفخ کم دارم و بوی بد دهان،کمتر

چون معده سبکه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

دوست عزیز امیدوارم حلشه مشکلت راههای زیادی رفتی لابد خسته ای

باز اطلاعات کافی ندارم اما پیشنهاده 

کلینیک درد برو امیدوارم نتیجه بده

شب بخیر

رفتی لطفا بهم بگو

دوست عزیز امیدوارم حلشه مشکلت راههای زیادی رفتی لابد خسته ای باز اطلاعات کافی ندارم اما پیشنهاده&nb ...

ممنونم ،  به من خیلی دوره اما تحقیق کردم تخصصشون چیز دیگه ای هست،اینقدر عاجز شدم که دیگه اینجا پیام گذاشتم

امیدوارم روزی هممنون از این مشکل رها بشیم

ممنونم ،  به من خیلی دوره اما تحقیق کردم تخصصشون چیز دیگه ای هست،اینقدر عاجز شدم که دیگه اینجا ...

من بوی دهان دارم کم بامسواک وآدامس حل میشه

قبلابیشتربود چندسال پیش،شوهرم آندوسکوپی شد دکترمتخصص داخلی منم گفتم بوی دهادارم داروبده گفت آندوسکوپی بایدبشی گفتم نه

دیگه آزمایش مدفوع داد ۳بار بردیم آزمایشگاه

بعد دارو امپرازول وچندتا دیگه که هفتاد درصدبهترم

امابسیار رعایت میکنم مسواک و

نمیدونم شاید آندوسکوپی بهت کمک کنه.

من بوی دهان دارم کم بامسواک وآدامس حل میشه قبلابیشتربود چندسال پیش،شوهرم آندوسکوپی شد دکترمتخصص داخ ...

وقتی بوی دهانت با مسواک و آدامس بهتر میشه یعنی یعنی مشکلت معلومه (دهان،دندان،لثه،لوزه) خدا رو هزار مرتبه شکر کن 

از باب رعایت کردن (سه وعده مسواک میزنم نخ دندون میزنم ، اب نمک و سرکه سیب مرتب قرقره میکنم) مدام هم ادامس تو دهنمه 

اما حل نمیشه و مطمنم از گلو به پایین میاد

وقتی بوی دهانت با مسواک و آدامس بهتر میشه یعنی یعنی مشکلت معلومه (دهان،دندان،لثه،لوزه) خدا رو هزار م ...

چندتادندان کشیدم درست کردم باز دارم

بنظرم دندان ومعدمه اینجورفهمیدم.

آندوسکوپی شدی؟

نمیدونم شغلت چی بود توآندوسکوپی وآزمایش معده جوابشون یجور اطلاعات میدن که مشکل چی هست؟

چندتادندان کشیدم درست کردم باز دارم بنظرم دندان ومعدمه اینجورفهمیدم. آندوسکوپی شدی؟ نمیدونم شغلت ...

شما بو داشته باشی خودت میفهمی؟

یه چیز جالبی که هست بوی دهان صبحگاهی ( که ناشتا معمولا میاد ) رو خودم متوجه میشم و وقتی صبحانه میخورم  دیگه بویی نمیفهمم ، اما در واقع بوی اصلی هست و من نمیفهمم،

-برای اینکه بفهمی از دندون و لثه هست ، با انگشت  تک تک ( خود هر دوندون رو کامل لمس کن و فشار بده وسریع بیار دستتو بو کن اگه بود داد مربوط به همون دندون هست ، برای لثه هم همینجور 

شما فکر کنم بوی دهانتون از نزدیک  باشه و تو یه متری دو متری حرف بزنید کسی متوجه نمیشه

چندتادندان کشیدم درست کردم باز دارم بنظرم دندان ومعدمه اینجورفهمیدم. آندوسکوپی شدی؟ نمیدونم شغلت ...

نه اندسکپی نشدم ،  وقتی بشم مثلا چه میخواهن بگن ؟ رفلاکس داری یا میکروب معده دیگه چیز دیگه ای که نمیتونن بگن! من درمان هر دوش رو گذروندنم به مدت طولانی  اگر هر کدومشون بود باید موقت حداقل حل میشد.

میترسم برام عوارض داشته باشه و مشکل رو از اینی که هست بیشتر کنه