2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 49354 بازدید | 192 پست
شما بو داشته باشی خودت میفهمی؟ یه چیز جالبی که هست بوی دهان صبحگاهی ( که ناشتا معمولا میاد ) رو خود ...

آره خودم متوجه میشم

گاهی صبحا دستمال کاغذی میکنم دهنم میچرخونم بعد آبکشی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

شما بو داشته باشی خودت میفهمی؟ یه چیز جالبی که هست بوی دهان صبحگاهی ( که ناشتا معمولا میاد ) رو خود ...

ناشتاباشم بوبیشتر

موقع روزه گرفتن با اینکه مسواک میکنم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناشتاباشم بوبیشتر موقع روزه گرفتن با اینکه مسواک میکنم

شما جنس  بوتون با من فرق داره (یعنی منبعش  تولید بو ما من فرق میکنه ) برای همین هم خودتون متوجه میشید. 

من حاضر بودم هر ثانیه ادم بخورم فقط مشکلم حل بشه

شما جنس  بوتون با من فرق داره (یعنی منبعش  تولید بو ما من فرق میکنه ) برای همین هم خودتون ...

امیدوارم بزودی راه حلشوپیداکنی وراحتشی🌸

ممنون ، مال من اگه میخواست خوب بشه تو  این سالها خوب شده بود ، تا لحظه مرگ همراهمه، حل شدنی نیس ...

اینجوری نگو 

خیلی پیگیری کردی الانم اذیتی

مطمعن باش راهی هست هنوزبهش نرسیدی نمیدونم چی

اما هست باز دوباره ازسربگیر درمان وسفت وسخت رعایت کن

بغاطرآینده شغلی وخانواده داشتن

اینجوری نگو  خیلی پیگیری کردی الانم اذیتی مطمعن باش راهی هست هنوزبهش نرسیدی نمیدونم چی اما ه ...

شاید باورت نشه اما تا الان حداقل 50 میلیون هزینه درمانم کردم اما انگار همشو دور ریختم 

از انواع روش های درمانی تا دارو هاشون تا جادو جمبل و کاغذ اتیش زدن وو هر چیزی که برای درمانت مجبور میشی بهشون متوسل بشی حتی اگر به ذهن معقول نیاد.

از زمانی که استعفا دادم دیگه بیمه ام قطع شد.

با این حال شروع کردم به سرچ زده و هر کسی این مشکل رو داشت و با یه روش درمانی خوب شد بود من  تماما روش درمانی و داروهاش رو مصرف کردم که بلکه منم خوب بشم.

آینده شغلی ؟ شما تو خونه شاید حتی نتونی برخورد همسرت رو تحمل کنی و عزت نفست رو از دست بدی .. من باید با روزی 30-40 تا مراجعه کننده از نزدیک حرف بزنم و اونا دست جلوی دهنشون بگیرن و بهت ادامس و شکلات و مغزی جات  تعارف کنن (در حالی که توی کشوی خودم پر بود از بهترین چیزا برای خوردن)

شاید باورت نشه اما تا الان حداقل 50 میلیون هزینه درمانم کردم اما انگار همشو دور ریختم  از انوا ...

متاسفم پس فراتراز ذهن من تلاش کردی،نمیدونم حی بگم 

آرزومیکنم زودتر درمان شی

شاید باورت نشه اما تا الان حداقل 50 میلیون هزینه درمانم کردم اما انگار همشو دور ریختم  از انوا ...

مطمئنی دهنت بو میده؟ از ادم های اطرافت کسی بهت گفته؟ 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اینارو هم انجام دادم اما یادم رفت به پست اول اضافه کنم 

ببین از سنگ لوزه اسباید لپزه ها خارج کنیفک نکن یکبار دوبار سنگ خارج کنی تمومه نه داخل لوزه سنگ پنهان به خاطر همون که بو هست منم میخوام برم لوزه عمل کنم راهی جز اون نیست