2777
2789
عنوان

عدم اعتماد

188 بازدید | 31 پست

بنظرتون اگه کسی با خانواده اش قطع رابطه بکنه به خاطر آزار و اذیتی که داشتن و سو استفاده هایی که کردن و بی مسئولیتی کردن در قبال رابطه اشون و بچه شون آیا اون شخص حق داره برای آرامش و زخم نخوردن دوباره نخواد دوباره بره پیششون (اینم بگم با وجود اینکه دانشگاه هستم ولی کارم میکنم و خداروشکر از نظر مالی مستقلم هر چند نتونستم جوونی خیلی خوبی داشته باشم)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه همیشه خانواده آدم جای امنی نیست برای آدم

اتفاقا بیشترین زخمارو میزنن و توقعم دارن باهاشون خوب باشی

بنظرم اگر هنوزم ادامه میدن قطع رابطه خوبه

ولی اگر پشیمونن و میتونن تغییر کنن باهاشون در ارتباط باش

فقط مرزاتو رعایت کن

نه همیشه خانواده آدم جای امنی نیست برای آدماتفاقا بیشترین زخمارو میزنن و توقعم دارن باهاشون خوب باشی ...

راستش یادمه همیشه انکار میکردن با اینکه من هیچوقت کاراشون رو به بقیه نگفتم ولی یادمه پیش مردم دروغ میبافتن بهم

دارن ولی نمی تونم ببخشم بعدشم مطمئنم همه حرفاشون دروغه و برای ظاهر قضیه میگن آبروشون نره

ای خدا از دست این خانواده ها

بعد میگن چرا بچمون فراریه چرا اینجور شد اونجور شد

ولی بنظرم با رعایت مرزهات باهاشون صحبت کن

کل خانوادت اینجورین؟

ای خدا از دست این خانواده هابعد میگن چرا بچمون فراریه چرا اینجور شد اونجور شدولی بنظرم با رعایت مرزه ...

راستش اره کلا یا اصلا مردن و زنده بودن من براشون مهم نیست یا فقط برای حفظ ابرو می خوان آشتی کنن البته برادرم دروغ چرا اونم درسته چون دید پدر ومادرم اجازه میدن در حقم بدی کرد و هیچوقت مثل یه برادر رفتار نکرد حتی یه ذره هم دلم به برادرم خوش نبود ولی با اینکه رابطه ام قطع کردم خیلی ازش دلخور نیستم چون اونم سنی نداشت

ای خدا از دست این خانواده هابعد میگن چرا بچمون فراریه چرا اینجور شد اونجور شدولی بنظرم با رعایت مرزه ...

در کل دروغ چرا اصلا حتی یه ذره هم نمیخوام رابطه ام باهاشون خوب بشه چون روحم آرومه وقتی پیششون نیستم قبلا همیشه از خودم متنفر بودم ولی الان هم خدا رو پیدا کردم هم آرامش بیشتری دارم