2777
2789
عنوان

عدم اعتماد

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 31 پست

من باشم به اون جو بر نمیگردم

میشود این تن و این وطن با هم مهاجرت کنند؟با آبدانان ، لرستان ، کرمانشاه و تهران با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره این خاک برویم یک گوشه دیگر دنیا و سرود زندگی بخوانیم بر فراز قله فردا🤍🕊️اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع رابطه کامل نکن فقط جدا زندگی کن و واسه خودت برو و بیا

راستش جدا هستم ولی نمیخوام ببینمشون حتی وقتی نگاهشون کنم یاد اتفاقات گذشته میفتم و انگار چاقو میزنن به قلبم

راستش جدا هستم ولی نمیخوام ببینمشون حتی وقتی نگاهشون کنم یاد اتفاقات گذشته میفتم و انگار چاقو میزنن ...

من میفهمم چی میگی

منم همینم ،خواهر بزرگترم وقتی بچه بودم ازم سواستفاده جنسی کرد ، ولی نمیتونم جدا ازشون زندگی کنم

تو که میتونی خوشحال باش 🙂

راستش اره کلا یا اصلا مردن و زنده بودن من براشون مهم نیست یا فقط برای حفظ ابرو می خوان آشتی کنن البت ...

آخی

اونم محصول همین خانواده است گناهی نداره

بازم هر طور خودت صلاح میدونی

ولی بری پیش مشاور بهتر راهنماییت میکنه

در کل دروغ چرا اصلا حتی یه ذره هم نمیخوام رابطه ام باهاشون خوب بشه چون روحم آرومه وقتی پیششون نیستم ...

اگر اینطوره همون سعی کن دورادور ارتباط بگیری

مهم اینی حالت خوب باشه که الان هستی خداروشکر

من راستش نمیتونم باور کنم ادمی که فقط زورش به بچش برسه چون نتونسته حقشو از بقیه بگیره تغییر کنه

اگه میخوای برگردی هم سعی کن فاصله رو حداقل تا به مدت حفظ کنی باهاشون

میشود این تن و این وطن با هم مهاجرت کنند؟با آبدانان ، لرستان ، کرمانشاه و تهران با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره این خاک برویم یک گوشه دیگر دنیا و سرود زندگی بخوانیم بر فراز قله فردا🤍🕊️اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

آخیاونم محصول همین خانواده است گناهی ندارهبازم هر طور خودت صلاح میدونیولی بری پیش مشاور بهتر راهنمای ...

ممنون بابت جوابت سعی میکنم برم یکم کار ودرس وقتمو گرفته

چجوری میتونه حالم بهتر باشه وقتی هر شب رو همون تخت اون موقع هام میخوابم ، ولی دیگه چه میشود کرد

متاسفم اگه کمک خواستی بگو شرایط بدیه امیدوارم سزای کاراشو ببینه و تو هم شاید رفتی از خونه بتونی بهتر بشی