بنظرتون اگه کسی با خانواده اش قطع رابطه بکنه به خاطر آزار و اذیتی که داشتن و سو استفاده هایی که کردن و بی مسئولیتی کردن در قبال رابطه اشون و بچه شون آیا اون شخص حق داره برای آرامش و زخم نخوردن دوباره نخواد دوباره بره پیششون (اینم بگم با وجود اینکه دانشگاه هستم ولی کارم میکنم و خداروشکر از نظر مالی مستقلم هر چند نتونستم جوونی خیلی خوبی داشته باشم)
میشود این تن و این وطن با هم مهاجرت کنند؟با آبدانان ، لرستان ، کرمانشاه و تهران با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره این خاک برویم یک گوشه دیگر دنیا و سرود زندگی بخوانیم بر فراز قله فردا🤍🕊️اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من راستش نمیتونم باور کنم ادمی که فقط زورش به بچش برسه چون نتونسته حقشو از بقیه بگیره تغییر کنه
اگه میخوای برگردی هم سعی کن فاصله رو حداقل تا به مدت حفظ کنی باهاشون
میشود این تن و این وطن با هم مهاجرت کنند؟با آبدانان ، لرستان ، کرمانشاه و تهران با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره این خاک برویم یک گوشه دیگر دنیا و سرود زندگی بخوانیم بر فراز قله فردا🤍🕊️اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂