2777
2789
عنوان

پودر خامه

4044 بازدید | 37 پست

پودر خامه غیر لبنی خریدم دو سری درس کردم از همین مارک اولی خوب بود دومی خیلی ی جوری بود مزش کسی استفاده کرده فردا تولد همسرمه الان نمیدونم چجوری میشه چیکار کنم اگ کسی استفاده کرده مطمئن بشم نزش بده فردا سریع برم بخرم لطفا راهنمایی کنید

سلام

چرا از خامه فرم گرفته استفاده نمیکنید هم قیمتش مناسب تره هم طعمش بهتره.

برای بافتش حتما از شیر پرچرب میهن استفاده کنید و برای طعمش از عرق هل یا گلاب

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پود به درد نمیخوره یا از سوپری خامه قنادی کولاک بگیر یا از قنادی خامه اماده بگیر یا خامه صبحانه 25درصد بکیر با شکر خودت فرمش بده 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
چرا ریسک میکنی خب خامه بخر

اولش ک نمیدونستم تاحالا بیشتز از دوبار استفاده نکروم فک میکردم مشکل شاید از چیز دیگ باشع یکم ک تحقیق کردم فهمیدم از پودرش احتمالا از کجا میتونم خامه بخرم؟

سلام چرا از خامه فرم گرفته استفاده نمیکنید هم قیمتش مناسب تره هم طعمش بهتره. برای بافتش حتما ...

سلام خیلی ممنون عزیزم

تاحالا بیشتر از دوبار استفاده نکرده بودم زیاد اطلاعات نداشتم اینبار زیاد تحقیق کردم و متوحه شدم احتمالا مشکل از پودره

سلام خیلی ممنون عزیزم تاحالا بیشتر از دوبار استفاده نکرده بودم زیاد اطلاعات نداشتم اینبار زیاد تحقی ...

وقتی پودر خامه گهنه باشه هم بافتش خراب میشه عزیزم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
وقتی پودر خامه گهنه باشه هم بافتش خراب میشه عزیزم

حالا بافتش بد نبود خیلی خوب فرم میگرف فقط مشکلش طعمش بود همسرم خورد بدش نیومد ولی من اصلا نتونستم لب بزنم ی جوری بود طعمش فک میکنین امکان داره بخاطر غیر لبنی بودنش باشه؟

من اینجا کلا ی لوازم قنادی میشناسم اونجام نداره فک نکنم داشته باشه ن والا اصلا 

خب شما ک. درست نکردی ریسک نکن بنظرم

یا اگه کاربلد پیشت هست با نظارت اون درست کن وگرن کیک بخر چون تولده دیگه

ی روز دیگه باز امتحان کن یاد بگیری خودت

خواستی منو تگ کن کمکت میکنم من بلدم یچیزایی

2790
2778
2791
2779
2792