2777
2789
عنوان

پودر خامه

| مشاهده متن کامل بحث + 4311 بازدید | 37 پست
حالا بافتش بد نبود خیلی خوب فرم میگرف فقط مشکلش طعمش بود همسرم خورد بدش نیومد ولی من اصلا نتونستم لب ...

احتمالش زیاده

داخلش کمی عرق هل یا بهار نارنج بزنید درست میشع

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
خب شما ک. درست نکردی ریسک نکن بنظرم یا اگه کاربلد پیشت هست با نظارت اون درست کن وگرن کیک بخر چون تو ...

ارع پشیمونم وسایل کیک خریدم تاالان کلی وسایل کیک خریدم درس کنم حتی از پول خود کیکم بیشتر شد 🙁کاش همون کیک میخریدم الان خب اینهمه پول وسایل دادم موندم چیکار کنم واقعا

مرسی عزیزدلم حتما😍❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارع پشیمونم وسایل کیک خریدم تاالان کلی وسایل کیک خریدم درس کنم حتی از پول خود کیکم بیشتر شد 🙁کاش هم ...

خب شما اولین بار ک بخری زیاد میشه پولش

ولی موادش برا چندین دفعه میمونه برات

من یبار وسیله خریدم گرون شد الان فقط خامه میخرم هروقت بخام کیک درست کنم بقیه موادش از همون اولین بار ک خریدم هنوز هست

خب شما اولین بار ک بخری زیاد میشه پولش ولی موادش برا چندین دفعه میمونه برات من یبار وسیله خریدم گر ...

درسته الان من میخوام کیک توپ فوتبال درست کنم بنظر شما اگ خامم خوب نشد همون خامه قنادی برم بگیرم چقد بخرم بس میشه

خب شما اولین بار ک بخری زیاد میشه پولش ولی موادش برا چندین دفعه میمونه برات من یبار وسیله خریدم گر ...

ببینید من ی سری باپودر خامه درس کردم نحوه یفرم دهیش خیلی خوب بود فقط مزش خیلی بنظر خودم بد بود 

ببینید من ی سری باپودر خامه درس کردم نحوه یفرم دهیش خیلی خوب بود فقط مزش خیلی بنظر خودم بد بود 

من اصلا از پودرخامه استفاده نکردم نمیدونم

تازه کیک خامه ای یاد گرفتم پنجتا تاحالا درست کردم😍😅

من اصلا از پودرخامه استفاده نکردم نمیدونم تازه کیک خامه ای یاد گرفتم پنجتا تاحالا درست کردم😍😅

منم تازه یاد دارم میگیرم😂از بس دیر ب دیر درس میکنم همش بد میشع