2777
2789

فدات 

قربونت 

نفسمی قلبمی جیگرمی 

دور سرت بگردم 

دورت بگردم 

چشامی

تیامی 

عمرمی 

جونمی

تاج سرمی 

دورت بگردم 

مهربونم 

عشقمی 

عاشقتم 

دوستت دارم 

جونمی 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اسی میگه ممنونم آنقدر قربون صدقم نرید

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

عزیز دلید.

قربون دستتون.

فدای محبتتون.

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مامانم همیشه میخواست قربون صدقه ام بره می‌گفت تو دین و دنیای منی بابام می‌گفت بهم که تو دلیل زندگی م ...

عزیزم چقدر قشنگ

به پسرم میگم .

ته می چشه سویی

ته می دلی قوتی

ته می تنه جانی

ته می جانی 

ته می عمری 

ته می عشقی

ته می جان ریکایی 

😍😍♥️🍃💚

تو خونه هم کمتر اسمشو میگم .چشه سو صداش میکنم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃