2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 66 پست
نه عزیزم‌این تحریک کننده کلاژن سازی و سفت شدن پوسته   و از بین بردن لک و ایناس فیشیال موا ...

باش عزیزم پس میرم حتما دقیقا هیچ فیشیالی برام خوب نبود

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
ن بگو چرا ناراحت شم

هیچ کدوم از اعضای صورتت عیب نداره اتفاقازیباهم هستن مثل بینیت.....فقط پوستت وضعش خوب نیست.....ببخشید☺️گفتی بگوگفتم

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ مدلی بنظرت بهم میاد؟ ازنیمرخ فقط یه قوز کوچیک داره

ننمیدونم خودمم عمل نکردم دوست دارم نیمه فانتری عمل کنم

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳
هیچ کدوم از اعضای صورتت عیب نداره اتفاقازیباهم هستن مثل بینیت.....فقط پوستت وضعش خوب نیست.....ببخشید ...

مرسی عزیزم ن خودم میدونم پوستم جای جوشداره چون من جوشبزرگ هورمونی زده پوستم چندین سال تازه یک ماهه جوشاش رفته قطعا اینکه انتظار داشته باشم جاش نمونده باش غیرمنطقیه ولی ایشالا بهتر میشه دارم ازش مراقبت میکنم

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
مرسی عزیزم ن خودم میدونم پوستم جای جوشداره چون من جوشبزرگ هورمونی زده پوستم چندین سال تازه یک ماهه ج ...

آفرین👊💖🌷

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
ننمیدونم خودمم عمل نکردم دوست دارم نیمه فانتری عمل کنم

من نمیدونم چرا دوست ندارم نیمه فانتزی حس میکنم طبیعی ک یکم پایین دماغ منو کوچیک کنه خوبه

من نمیدونم چرا دوست ندارم نیمه فانتزی حس میکنم طبیعی ک یکم پایین دماغ منو کوچیک کنه خوبه

ن طبیعی خوب نمیشه بزرگن منظورم دماغ تو نیست😂 دماغایی ک طبیعی عمل میشن بعد عملم بزرگن

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳