بیاین عکس چهره بدون ارایشم بزارم همی الان از بیرون برگشتم صورتم شستم عکس گرفتم بیاید بگید بنظرتون مهمترین عمل زیبایی ک بکنم چی باشه خوبه؟
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
نه عزیزماین تحریک کننده کلاژن سازی و سفت شدن پوسته و از بین بردن لک و ایناس فیشیال موا ...
باش عزیزم پس میرم حتما دقیقا هیچ فیشیالی برام خوب نبود
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ کدوم از اعضای صورتت عیب نداره اتفاقازیباهم هستن مثل بینیت.....فقط پوستت وضعش خوب نیست.....ببخشید ...
مرسی عزیزم ن خودم میدونم پوستم جای جوشداره چون من جوشبزرگ هورمونی زده پوستم چندین سال تازه یک ماهه جوشاش رفته قطعا اینکه انتظار داشته باشم جاش نمونده باش غیرمنطقیه ولی ایشالا بهتر میشه دارم ازش مراقبت میکنم
ننمیدونم خودمم عمل نکردم دوست دارم نیمه فانتری عمل کنم
من نمیدونم چرا دوست ندارم نیمه فانتزی حس میکنم طبیعی ک یکم پایین دماغ منو کوچیک کنه خوبه