2777
2789
عنوان

چرا بعضی خانواده ها اینجورین😐

190 بازدید | 10 پست

بچه هاشون مریضن میفرستنشون مدرسه ما بچه 22 روزه تو خونه داریم گناه داره مریض بشه انقد میترسم مریض شمم تو کلاس میرم اخر اخر میشینم ولی امروز سردرد شدید گرفتم... 

چجوری مقابله کنیم با انفولانزا و اینجور چیزا؟😕

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ جوره نمیشه

هرچی فاصله میگیرم باز علائم دارم خب وقتی حالشون بده نباید خانواده هذشون بفرستنشون😕

بابا نمیدونم چی شده نود درصد بچه ها تو مدرسه سرماخورده و مریضن میارن میدن خانواده هاشون. از الان تا آخر پاییز داستان داریم.بعد مدرسه ها خصوصا پایه های بالا تو غیبت سختگیری میکنن نمیشه نرن 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

دخترم از مدرسه اورد خونه الان دیکه همه درگیرشیم حتی بچه 6ماهم

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔
برادرزادم ۷ سالشه مریضه ی روز نرفت معلمشون گفت باید بیاد الان همه مریضن و سرفه میکنن 😐

معلمه مریض بوده خودش سلامتی خودش و بقیه بچه ها که شوخی نیست هر ادااره ای هم گواهی ببری قبول میکنن

بابا نمیدونم چی شده نود درصد بچه ها تو مدرسه سرماخورده و مریضن میارن میدن خانواده هاشون. از الان تا ...

هعی چی بگم خیلینگرانم مریض شم چون هم خودم استانه دردم پایینه هم داداشم کوچیکه گنته داره بچه

متاسفانه این فصل اکثرا کسایی که میرن مدرسه سدما خوردگی میگیرن ولی بعضیا اصلا رعایتم نمیکنن بدتر انتقال میدن 

اگه توهم میخوای ریپلای بزنی که هوس کرانچی فلفلی کردی خواستم بگم میدونم😂نمیدونستم انقد دلتون میخواد😂😂😂🤪ممنون میشم اگه امضامو خوندی یه صلوات برای زندگیم بفرستی😘🌸،همه آدمارو دوست دارم اما کسایی که فکر میکنن خیلی عقل کل هستن واقعا ناامیدم میکنن😒 کسایی که فکر میکنن شست وشوی مغزی شدن ولی خودشون بدترن🤦‍♀️ کسایی که خودشون میان از ظلمایی که درحقشون شده میگن اما خودشون یه موجود ضعیف میبینن بهش آزار میرسونن🍂وهمونایی که شعار آزدی عقیده میدن به همه جز کسایی که باهاشون هم عقیده نباشن 🧱دیگه ادم نمیدونه چی راسته چی دروغه عاشق حیواناتم 🐶🐱🐎🐄🦌🐑🐿🐇🐓🐣🕊🐤🦢🐬🦎🐢🐠🐞لطفا لطفا لطفا به عنوان اسباب بازی از این موجودات قشنگ برای بچه های عزیزتون استفاده نکنین بخدا اونا قلب دارن احساس دارن.احساس میکنم دنیایی که داریم توش زندگی میکنیم ارزش اینو نداره که بخاطر یسری اختلاف عقیده ها که شایدم بهمون تحمیل شده باهم دعوا کنیم عوضش برای بالارفتن کیفت زندگیمون بهم کمک کنیم و تلاش کنیم😊
متاسفانه این فصل اکثرا کسایی که میرن مدرسه سدما خوردگی میگیرن ولی بعضیا اصلا رعایتم نمیکنن بدتر انتق ...

دقیقاا😕