2777
2789
عنوان

احساس درددرمثانه دربارداری

67 بازدید | 11 پست

بچه هاخیلی عذرمیخواااام من وقتی میرم دستشویی ومیشینم مثانم بدجور دردمیکنه جوری ک ازدردش نمیتونم بشینم احساس میکنم یچیز میخوادبیاد بیرون بلند ک میشم دردش خوب میشه این علتش چی میتونه باشه اصلا اینجوری نشده بودم ازوقتی ک اونجوری شدم تورحمم یچیز تکون میخوره همش بچه ک نمیتونه انقد پایین باشه و۱هفتم هس ک لکه بینی قرمز دارم 

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند هفته پیش همین طوری وقتی بی تحرک بودم هیچ دردی نداشتم ولی وقتی تکون میخوردم خیلی زیر شکمم درد میکرد در حدی بود که میخواستم گریه 

رفتم دکتر نوار قلب و سونو گرفتن چیزی نبود بعد آزمایش گرفتن گفتن عفونت ادراری داری 

شاید طول دهانه رحمت کوتاهه ،یا عفونت داری ، به هرحال حتما به دکترت بگو

ای خدا بخدا انقد کرمو قرص استفاده کرم خسته شدم دیگه هرباررفتم دکتر برام مترونیدازول کرم واژینال نوشت ممنون عزیزم باشه

من چند هفته پیش همین طوری وقتی بی تحرک بودم هیچ دردی نداشتم ولی وقتی تکون میخوردم خیلی زیر شکمم درد ...

توخونه قرص مترونیدازول دارم بنظرت میتونم خودسرانه استفاده کنم یابید حتما دکترتجویزکنه

۱۹ هفته ازمایش ندادم بنظرت عفونت ادراریه؟

منم دو سه هفته پیش تقریبا همچبن حسی داشتم

البته من احساس میکردم مثانه ام کامل تخلیه نمیشه و در حالت عادی همش حس دستشویی داشتم

حرکات بچه قشنگ رو مثانه ام بود

آزمایش ادرار دادم مشکلی نداشتم

ولی چون شما موقع ادرار درد داری گفتم کاش یه آزمایش ادرار بدی  به دکترت بگو برات مینویسه اگه لازم باشه

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
توخونه قرص مترونیدازول دارم بنظرت میتونم خودسرانه استفاده کنم یابید حتما دکترتجویزکنه

به نظرم بری دکتر بهتره چون به من فقط یه بسته قرص دادن 

چون بارداری خطرناکه