2777
2789
عنوان

شوهر شما هم؟

442 بازدید | 34 پست

بچه ها همسر شما با دوستاش بيرون ميره؟مثلا چقد ميره؟مشكلي نداره؟

همسر من ميره كم هم ميره ولي يه اخلاق رو مخي ك داره اينه كلا ب من نميگ بعد اومدنش ميفهمم يا از يكي ديگ ميشنوم يا از عكساي گوشيش

من تماس هم بگيرم هميشه ميگ بيرونم حتي وقتي بانك بازار يا هرجاي ديگس ميگ بيرونم ميگم بيرون يعني كجا ميگ بيرونم  خيابونم زنگ ميزنم 

الانم رف😒 ديدم داره با دوستش حرف ميزنه ميگم كجا ميگ با دوستام ميريم شام بيرون برات بگيرم؟گفتم ممنون نميخوام 

😑

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی بهت نمیگه یعنی برات ارزشی نمیزاره احترامی نمیزاره 

داره میگ زنا ضعیفن مهم نیستن نمیتونن چیزی بگن😡😡😡😡😡😡😡😡تو هم بهش نگوووو کجا میری چیزی گفت ادرس بده خدم بیام بزنمش😎✌

از دریا آموختم هر کس از حدش گذشت غرقش کنم...✌

باهاش صحبت کن و بگو دوست دارم به منم بگی من که مانع تو نمیشم هر موقع دوست داری برو ولی به منم بگو چون نگران میشم و از این حرفا همیشه با آرامش حرف بزن اینطوری بیشتر جواب میده بعدشم بهش بگو اگ من با دوستام برم بیرون و به تو نگم ناراحت نمیشی؟ 

خب بره چه اشکال داره شوهر منم ماهی یه بار میره ولی قبلش میگه شوهر شما اینطور که گفتی کلا عادت نداره بگه کجاست وقتی بیرونه به دل نگیر بابا مردا نیاز دارن با دوستاشون وقت بگذرونن سخت نگیر