بابام از وقتی دبیرستانمو عوض کردم هی بهم میگه تغییر کردی اون ادم سابق نیستی در صورتی ک من خیلی خوب شدم دیگ افسرده و غمگین نیستم درسام همونجور عالیه ... مامانم میگ اصلا تغییر نکردی .. تا یچیزی میشه میگ تغییر کردی منظورش تغییر خوب نیست 😐 میگ عوضش شدی از مسیر زندگیت دور شدی 😳 در صورتی ک من توی اون دبیرستان افسردگی داشتم میگرفتم اینجا هم درسم عالیه هم روحیم .... امروز بهش میگم واسه یه تحقیق گوشیتو بده من نت ندارم میگ داری دروغ میگی تحقیقی نداری😐 من نه رل دارم و نه کار خاصی انجام میدم فقط با دوستامم که اونا همه از باهوشای دبیرستانن . بنظرتون دلیل کاراش چیه چرا اینجوری میگه ؟ من توی اون دبیرستان خیلی افسرده بودم خیلی اذیتم میکردن اما اینجا شادم ... بهم میگه دیگه تو جشنواره ها شرکت نمیکنی میگم هنوز شروع نشده و من توی ریاضی جهانی رتبه اوردم توی خانه ریاضی میگه همش چرت و پرته خودتو گول نزن 😐 ولی توی دبیرستانمون میخوان بنر بزنن برام
رو فاز + زندگیم ... دوس دارم لحظه هامو ... ایندمو میسازم ♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.