2777
2789
عنوان

بابام

206 بازدید | 10 پست

بابام از وقتی دبیرستانمو عوض کردم هی بهم میگه تغییر کردی اون ادم سابق نیستی در صورتی ک من خیلی خوب شدم دیگ افسرده و غمگین نیستم درسام همونجور عالیه ... مامانم میگ اصلا تغییر نکردی .. تا یچیزی میشه میگ تغییر کردی منظورش تغییر خوب نیست 😐 میگ عوضش شدی از مسیر زندگیت دور شدی 😳 در صورتی ک من توی اون دبیرستان افسردگی داشتم میگرفتم اینجا هم درسم عالیه هم روحیم .... امروز بهش میگم واسه یه تحقیق گوشیتو بده من نت ندارم میگ داری دروغ میگی تحقیقی نداری😐 من نه رل دارم و نه کار خاصی انجام میدم فقط با دوستامم که اونا همه از باهوشای دبیرستانن . بنظرتون دلیل کاراش چیه چرا اینجوری میگه ؟ من توی اون دبیرستان خیلی افسرده بودم خیلی اذیتم میکردن اما اینجا شادم ... بهم میگه دیگه تو جشنواره ها شرکت نمیکنی میگم هنوز شروع نشده و من توی ریاضی جهانی رتبه اوردم توی خانه ریاضی میگه همش چرت و پرته خودتو گول نزن 😐 ولی توی دبیرستانمون میخوان بنر بزنن برام 

رو فاز + زندگیم ... دوس دارم لحظه هامو ... ایندمو میسازم ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلاش کن و خودتو بهشون از اینی که هست بیشتر ثابت کن

اخه ثابت شدم از هر نظر ازم مطمئنه گوشیم رمز نداره درسام همیشه ۲۰ هست تو تمام جشنواره ها رتبه اوردم کشوری 

به مامانم میگ گوشیمو قایم کنه البته تبلت ... نمیخوام واسم گوشی بگیرن موقع درسام هم ازم میگیرن فقد اهنگ گوش میدم . خودم نخواستم واسم گوشی بگیرن 

رو فاز + زندگیم ... دوس دارم لحظه هامو ... ایندمو میسازم ♡