3 روز تو یه تولیدی خانگی با عنوان اتو کار و برای ماهی 3500 کار کردم همسرم بیکار بود اونموقع و من برای رفت و آمد باید روی 4کورس ماشین سوار میشدم از 8 صبح تا 6 غروب
دیدم برام نمیصرفه دگ نرفتم به خانومه پیام دادم و گفتم که این 3 روز کارکرد منو حساب میکنید
دیدم جواب نداد گفتم شما نماز میخونید پول منو نخورید من نیاز دارم که به زبون میارم وگرنه 300 تومن پولی نیست که به زبون بیارم
12 شب زنگ زد گفت من نیرو دارم 3 ماه بهش پول ندادم بنظرت اون ارجحیت داره یا تو که 3 روز کار کردی پولتو نمیخورم و میدم
ذین خانوم انقد سرش شلوغه وقت سر خاروندن ندارع هر دست لباس مدرسه از 450 هست تااااا 700 تومن
الان بعد گذشت 1 ماه باز پیام دادم چند روز پیش گفتم لطفا پول منو حساب میکنید که جواب نداد
امروز یا مشورت 110 بهش پیام دادم تا اخر امشب پول منو ندید بخدا با پلیس میام جلو درتون
یه حسی میگه 3روز ارزش جدل نداره
یه حسیم اون تهه وجودم داد میزنه شده 600 هزینه کن برای اون 300تومن که شاه فکر نکنه به گدا برتری داره چون این خانوم و دوتا دختراش همشون 13 پرومکس و ایرپاد و خونه ویلایی دوبلکس و ساعت هوشمند گرونا و بهترین و مارک ترینارو استقاده میکنن چطور ممکنه منو بخاطر 300 تومن دست بندازه
یجاهم رفتم کار کردم 4 روز پولمو ندادن تولیدی بزرگ صنعتی بود
گفت بهت نهار دادیم و برات سرویس گذاشتیم
از ساعت 7 صبح تااا 6 غروب آش و لاش برمیگشتم گفت 2 روز اموزشی بودی 2 روزم امار به حد نصاب نرسوندی که نه راجب اموزش باهام حرف زوه بودن نه آمار دادن
نظرتون جیه