2777
2789

3 روز تو یه تولیدی خانگی با عنوان اتو کار و برای ماهی 3500 کار کردم همسرم بیکار بود اونموقع و من برای رفت و آمد باید روی 4کورس ماشین سوار میشدم از 8 صبح تا 6 غروب 

دیدم برام نمیصرفه دگ نرفتم به خانومه پیام دادم و گفتم که این 3 روز کارکرد منو حساب میکنید

دیدم جواب نداد گفتم شما نماز میخونید پول منو نخورید من نیاز دارم که به زبون میارم وگرنه 300 تومن پولی نیست که به زبون بیارم 

12 شب زنگ زد گفت من نیرو دارم 3 ماه بهش پول ندادم بنظرت اون ارجحیت داره یا تو که 3 روز کار کردی پولتو نمیخورم و میدم 

ذین خانوم انقد سرش شلوغه وقت سر خاروندن ندارع هر دست لباس مدرسه از 450 هست تااااا 700 تومن 

الان بعد گذشت 1 ماه باز پیام دادم چند روز پیش گفتم لطفا پول منو حساب میکنید که جواب نداد 

امروز یا مشورت 110 بهش پیام دادم تا اخر امشب پول منو ندید بخدا با پلیس میام جلو درتون 

یه حسی میگه 3روز ارزش جدل نداره 

یه حسیم اون تهه وجودم داد میزنه شده 600 هزینه کن برای اون 300تومن که شاه فکر نکنه به گدا برتری داره چون این خانوم و دوتا دختراش همشون 13 پرومکس و ایرپاد و خونه ویلایی دوبلکس و ساعت هوشمند گرونا و بهترین و مارک ترینارو استقاده میکنن چطور ممکنه منو بخاطر 300 تومن دست بندازه 

یجاهم رفتم کار کردم 4 روز پولمو ندادن تولیدی بزرگ صنعتی بود 

گفت بهت نهار دادیم و برات سرویس گذاشتیم 

از ساعت 7 صبح تااا 6 غروب آش و لاش برمیگشتم گفت 2 روز اموزشی بودی 2 روزم امار به حد نصاب نرسوندی که نه راجب اموزش باهام حرف زوه بودن نه آمار دادن

نظرتون جیه 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ما کارگرا همین 100 تومن 200 تومنامون جمع میشن که میتونیم باهاش کاری بکنیم دگ بخدا این پولو زنده کنم 230 تومنم باید روش بذارم کرایه خونمونو جور کنم بدم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه حقتو بگیر محترمانه.شاید پوله از دیدت کن بیاد که البته پول کمی نیست اما تمرین جسارت میکنی و حس مثبت گرفتن حقت چندین برابر ارزش داره

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
نظرم اینه قبل اینکه جایی سرکار بری قبلش فکراتو بکنی سبک سنگین کنی بعد تصمیم بگیری و همونجا کار کنی و ...

نمیدونم شاید شما تو محیط کاری قرار نگرفته باشید یسری جاها هست که باچند روز کارکردن میفهمی که میتونی بمونی یا ن 

مثل اون شرکت که 4 روز کارکردم و همکارام گفتن این شرکت پول نمیده و خیلی پول کارگرارو میخوره بخاطر همین نتونستم بمونم و درومدم

نمیدونم شاید شما تو محیط کاری قرار نگرفته باشید یسری جاها هست که باچند روز کارکردن میفهمی که میتونی ...

نه اتفاقا سرکار میرفتم بخاطره خودت گفتم که پولتو نخورن.. خب عزیزم وقتی میگن پول نمیدن پس خودشون چطور همونجا کار میکنن یه درصد احتمال بده شاید دروغه . همون اول قرارداد ببندی مجبورن حقوقتو بدن بازم هرجور صلاح خودته گلی

نه اتفاقا سرکار میرفتم بخاطره خودت گفتم که پولتو نخورن.. خب عزیزم وقتی میگن پول نمیدن پس خودشون چطور ...

خب دقیقا راست میگفتن عزیزم مثل من که کلی بهونه اوردن و پولمو خوردن 

اونام مجبور بودن که میرفتن 

خب دقیقا راست میگفتن عزیزم مثل من که کلی بهونه اوردن و پولمو خوردن  اونام مجبور بودن که میرفتن ...

تا تهش برو از حقت نگذر یعنی چی سرویس و ناهار دادیم بگو از صبح تا شب کار کردم سرویس و ناهار برای روزای کاری بوده اگه سرکارتون نمی اومدم سوار سرویس نمیشدم ناهارم نمیدادین

ببین برو در خونه همون خانومه  از ترسش پولتو میده

اره گلم امشب پولمو نده فردا با پلیس میرم