2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انشام میگن قشنگه

من نوشتم معلم گفت بدرد نمیخوره اینی ک نوشتی گفت نمیدونم سوالا بی ربطت جوابا فلانن تا فردام بیشتر وقت ندارم گفت کم میکنم نیاری

موضوعش چیه

روز اول مدرسه ک اومدم رشته تجربی

مدرسه همون مدرسه پارساله ک راهنمایی بودم برام جدید نبود ک چیزی بنویسم راجبش معلمای جدیدو فقط دیدم و بعد از سلام و احوال پرسی شروع کردند انگیزشی حرف زدم و هر کدوم روش تدریسشونو میگفتن یا از دانش آموز ها میخواستن نظر بدن درمورد نحوه تدریس همین و تمام😑😭😂

اخه مگه رشته تحربی هنوزم انشا نویسی داره

آره میگه حالا ک عمومیه نمیزارم همینجوری بیخیال شید نمره الکی من نمیدم 

تازه فردا امتحان زبان و شیمی دارم اما نشستم انشا پیدا کنم بعد بخونم از بس استرس انشاش رو دارم

روز اول مدرسه ک اومدم رشته تجربی مدرسه همون مدرسه پارساله ک راهنمایی بودم برام جدید نبود ک چیز ...

میتونم برات یه چی بنویسم بعد اگه دوسش داشتی ازش ایده بگیری بنویسی یا همونو ببری اگه پیشت قشنگ بود..

هرکی بخواد بمیره..عاشق شه :)
درمورد روز اول مدرسه متوسطه دوم رسته تجربی😂

دوم تجربی و انشا؟ 

والا زمان ما انشا تا راهنمایی تموم میشد 

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹