2777
2789
عنوان

بنظرتون متاهله یا داره دروغ میگه

231 بازدید | 7 پست

میگه مجردم ۳۶ سالمه چندروزه باهم آشنا شدیم همشهریمه ولی میترسم متاهل باشه فقط چت معمولی داریم اون عکسمو ندیده من عکسشو دیدم  

بهش میخوره ۳۶ باشه از دروغ اینا خوشش نمیاد زیاد پیگیرمه

بگو یا زینب بگو یا حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات الان یارو جد اباداش میشناسی فامیلته ولی خبر ازش نداری چکارا میکنه بد شما دوروزه چت میکنی با یه عکس میخوای بدونب چکارست بنظرم اخر این رابطه ها پوچه پیگیر نشو.اگه ندیدت چطور انقد پیگیره خب به عقلت رجوع کن.من الان از روی دستخط تو عاشقت بشم؟؟؟

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله
فدات الان یارو جد اباداش میشناسی فامیلته ولی خبر ازش نداری چکارا میکنه بد شما دوروزه چت میکنی با یه ...

اوه من الان درست خوندم ندیدتت بو داره قضیه براش اصلا مهم نیستی نیازش مهمه واسش بنظرم این میتونه باش چجوری حتی هنوز ندیدتت پیگیرته اینقدر چجوری پیگیرت شد باس یکم از طرف خوشت بیاد بدلش بشینی ک پیگیر شه من خودم ینفر بود پیگیرم شد از وقتی ک منو دید عکسمو فیلممو خوشش اومد ک پیگیر من شد بام دوست شد قبلش اصلا پیگیرم من نبود بی تفاوت بود درصورتی پیگیرت میشن ک براشون مهم نباش چجوری هستی فقط دختر یا زن باشی کافی براشون..

اتفاقا همه احساسات خانما راست درسته الکی واقعا نیست، منم فک میکنم متاهله و بی ارزش بی اصول ب همه چی ادم درستی نیست

هم شهریته خب برو آشنا شو بفهم کاری نداره ک  تعقیب گریز خخخ