2777
2789
عنوان

تیروئید کم کار در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 53 پست

منم کم کاری تیروئیددارم توبارداری همش قرص میخوردم بچمودنیااوردم پارسال ازمایش تیروییدازش گرفتیم مشکلی نداشت امسال بازگرفتیم یه کمی تیروئیدش کم کاره

دلی من بس توئ تیایه بو تونبئ لیه نادا❤❤

منم تیرویید کم کاردارم نه چون دارو مصرف می‌کنی هیچ طوری نمیشه استرس نداشته باش فقط داروها تو مرتب بخور..

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر عزیزم منم خیلی نگرانم ،تحت نظر غددم اما دوز داروم باز کمه

قرص رو باید ناشتا بخورید و تا یکساعت بعدش چیزی نخورید من قرص ایرانی و خارجی شو امتحان کردم آخر سر قرص با بسته پشت قرمز روم افتاد ایرانی هم هست میرم داروخونه میگم قرص تیروئید پشت قرمز بدین 😅

اره سر ساعت مرتب میخورم نمیدونم چرا باز کمه

نرمال میشه فقط نگران نباش استرس نداشته باش من اوایل بارداریم ۱۰۰میلی می‌خوردم بعددکترم دوز پایین برام تجویز کرد شکر خدا مشکلی نداشت دخترم...توام گلم استرس نداشته باش

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

منم کم کاری تیروئیددارم توبارداری همش قرص میخوردم بچمودنیااوردم پارسال ازمایش تیروییدازش گرفتیم مشکل ...

منم دقیقا مشکل شما رو دارم.

خودم تو بارداری داشتم.الان پسرم یکسالشه داره اما فوق العاده باهوشه.

قرص ب بچه تون میدین ؟

قرص رو باید ناشتا بخورید و تا یکساعت بعدش چیزی نخورید من قرص ایرانی و خارجی شو امتحان کردم آخر سر قر ...

وااای منم هم ایرانی هم خارجی مصرف کردم از آخر همون پشت قرمز بهم افتاد 🤣🤣

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁