2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4915 بازدید | 55 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا نمیخوردی...الان. تپلی شده ؟

من تهوع شدیدی داشتم طوری که بستری شدم ۵ماه اول که ویار شدید داشتم بعدش که اومدم یه کم بهتر شم دندونم عفونت کرد معدم اذیت کرد کلا هیچ چی نخوردم حس میکردم معدم ورم کرده حس سیری کاذب داشتم کلا ۷کیلو چاق شده بودم تو بارداری دوهفته اخر میرفتم سرم میزدم همه میگفتن ماه های اولته؟ میگفتم نه ماه اخرم تعجب میکردن چون اصلا شکم نداشتم حتی شیرم نداشتم بعد تولد یه قطره شیرم نیومد ازم چون بدنم به شدت ضعیف بود شیر خشک دادم الان دخترم تپله ۵ماهشه ۷کیلو درمانگاه میگه باید حواست باشه چاق نشه 😉😉

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
من تهوع شدیدی داشتم طوری که بستری شدم ۵ماه اول که ویار شدید داشتم بعدش که اومدم یه کم بهتر شم دندونم ...

ایجان ..خواهر به حدی زجر کشیدم تو این بارداری که فقط از خدا میخام سه کیلو بشه تا راحت تر بزرگش کنم

ایجان ..خواهر به حدی زجر کشیدم تو این بارداری که فقط از خدا میخام سه کیلو بشه تا راحت تر بزرگش کنم

ببین عزیزم از من بتو نصیحت اصلا وابدا فکرش رو نکن وقتی نی نیت سالمه بیخودی حرص و جوش نخور وزنشم میره بالا اصلا شک نکن .چون استرس ضرر داره برا نی نیت

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
عزیزم عذر میخوام که با تاخیر پیامتون رو جواب میدمبچم با وزن ۳/۹۰۰ به دنیا اومد

سلام عزیزم ببخشید شما چیا خوردین برا وزنش؟ من۳۱هفته سونو دادم یک کیلوسیصد بود خیلی نگرانم عذاب وجدان دارم که چرا تاالان خیلی به خودم نرسیدم😭