2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4915 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراانقد کم وزن اضافه کرده؟؟

چون من هیچ چی نمیخوردم هفته های اخر دکترم گفت لیدی میل بخور اونم نتونستم بخورم سرم داد به زور سرم شد ۲ونیم کیلو 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
اره دخترم خیلی ریز بود اندازه عروسک چون من تو بارداری هیچ چی نمیتونستم بخورم ولی الان شیر خشک میخوره ...

خداحفظش کنه .من برادر زادم ۸ماه ب دنیا اومد ۲و ۳۰۰بود. خیلی ریز بود.اونم شیر خشک می خورد  خوب شد.تازه زن داداشمم تو بارداری خییلی می خورد 

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
عزیزم منم تو هفته ۳۵ وزنش ۲۴۵۰ هستش برا شما دومب به دنیا اومد چقدر بود وزنش؟

دومی همون ۳۵ با وزنی ک نوشتم دنیا اومد عزیزم 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

اره بخدا بخصوص منک پر از استرس م و استراحت ...

نه اصلا استرس نگیر مهم اینه بچه سالم باشه در ضمن هفته های اخر وزن میگیره نی نیت.بعضی دکترا روحیه مریضشون رو در نظر نمیگیرن .من دکترم انقد ریلکس بود بااینکه من وزن دخترم کم بود میگفت اصلا نگران نباش مهم سلامتیشه البته توصیه هایی هم برای خوردن داشت من کلا میل به هیچ چی نداشتم .میگفت اجیل بخور کله پاچه بخور گوشت گوسفندی بخور حبوبات  و ماست وشیر ولی من تنها خوراکیم نون خشک و پنیر بود

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
من خیلی میترسم کم وزن بدنیا ییاد

منم الان هفته ۳۷هستم.هفته۳۲وزنش ۱۷۰۰بود دکتر گفت کمه ولی من عین خیالم نیس چون سر پسرم هفته ی ۳۲رفتم۱۶۰۰بود باوزن ۳۲۰۰ب دنیا اومد درصورتی ک من هیچی نمیخوردم اصلا اشتها نداشتم بخورم توهم نگران نباش مطمئن باش ب ۳کیلو میرسه 

خداحفظش کنه .من برادر زادم ۸ماه ب دنیا اومد ۲و ۳۰۰بود. خیلی ریز بود.اونم شیر خشک می خورد  خوب ش ...

اخی عزیزم خدا حفظش کنه .