2777
2789

منم رفتم 1300 بود🤕مال منم کمه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر نرماله از این ب بعدم هفته ای ۲۰۰ اضافه کنه ب ۳ کیلو میرسه 

مهم اینه تنش سلامت باشه نگران نکن خودتو

این هفته ها دلسر کباب بستنی زیاد بخور تو وزن جنین خیلییییی تاثیر داره

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

منم دیروز تو ۲۸هفته رفتم سونو وزنش ۱۲۵۰ بود هنوز به دکتر نشون ندادم نمیدونم خوبه یا نه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

مطمینی؟ من هفته ۳۴ جنینم۲کیلو بود موقع تولدم ۲ونیم کیلو اونوقت شما میگی کمه 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
دکتر چی گفت ..دقیقا چه روزی بودید ؟

ببین عزیز من کلا شکمم خیلی کوچیکه 

دکتری که برای کنترل میرم پیشش گفت احتمالا نی نی ت کوچیکه. 

رفتم سونو هم همینو گفت و گفت احتمالا یک هفته عقبه از رشد

منم 29 هفته و نیم بودم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

تا میتونی پروتئین بخور 

سینه مرغ،عدسی،خوراک لوبیا چیتی،قارچ،میوه،مغزیجات،کباب

دلستر و بستنی نخور ک فقط خودت چاق میشی 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

مطمینی؟ من هفته ۳۴ جنینم۲کیلو بود موقع تولدم ۲ونیم کیلو اونوقت شما میگی کمه 

خب ۲ونیمم کمه دیگه برا تولد عزیزم 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

منم ۳۲ هفته ۴ روزم بود رفتم ۱۷۰۰بود دکتر سونو گفت ریزه دکتر خودم میگفت زیر ۳ کیلو بدنیا میاد اومدم خودم و بستم ب میوه و شیر و شیرخشک و بستنی بدنیا ک اومد تپلی بود لپ داشت 

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
ببین عزیز من کلا شکمم خیلی کوچیکه  دکتری که برای کنترل میرم پیشش گفت احتمالا نی نی ت کوچیکه.&n ...

نه بمن نگفت از هفته رشد عقب طبق اندازه ها مثل سر و رون و شکم و اینا جلوترم بودم