2777
2789

سلام دوستان دندونای من از مجردی خراب بوده دیگه دنبالش نرفتم تا چند سال پیش رفتم و دکتر بیشتر دندونام رو کشید الان میخوام بیفتم دنبال کارای دندونام واقعیت چهره م رو خیلی بد کرده هم دندون جلوییم شکسته هم دندون عصب کشی و پرکردگی دارم هم میخوام ایمپلنت کنم هم میخوام کارای زیبایی دندونام رو انجام بدم دلی میخوام جایی برم که کارش عالی باشه موادش هم خوب باشه‌کسی تجربه داره راضی بوده بی زحمت بگه بعد بنظرتون کلینیک برم یا مطب بعد دکتر خوب معرفی کنید بعدش قربونت همه تون برم😂🤣😁😄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیج دارن یا سایت؟

این پیج اینستاشون

تمام خدمات مربوط به دندونپزشکی رو انجام میدن

آدرس : مشهد روبروی پارک ملت , امامت ۲۲ , پلاک ۸ , طبقه ۲   تلفن :   ۴_۰۵۱۳۶۰۲۸۸۰۰

https://www.kakhclinic.com/

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بذاره🌱🌷      برای ظهور آقا امام زمان صلوات❤️ 
باید هر کدوم رو پیش متخصص مربوطه بری  من تمیزی و بهداشت واسم حرف اول رو میزنه  جایی میرم ...

مشکلی که من دارم

با دست به لامپ و کشو دست میرنن

مته پوشش جابجا میشه

یه بار خانم دکتر داشت با موبایل کار می‌کرد لمسی

با همون دستکش اومد تو دهن من

عذاب الهی ه دیدن این کارها 

بله تهرانم جای خوب میشناسی دکتر خوب میشناسی معرفی کنی ممنون میشم

کلینیک یاس معطر تو خیابون کلاهدوز خیلی کارش خوبه

کلینیک شهروند توی جمالزاده سمت انقلاب اونم کارش خوبه

من هر دو رو رفتم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
کلینیک یاس معطر تو خیابون کلاهدوز خیلی کارش خوبه کلینیک شهروند توی جمالزاده سمت انقلاب اونم کارش خو ...

خدا خیرت بده دختر ممنونم در موردشون تحقیق میکنم شما برای چه کارایی رفتید موادی که استفاده میکنن خوبه؟

خدا خیرت بده دختر ممنونم در موردشون تحقیق میکنم شما برای چه کارایی رفتید موادی که استفاده میکنن خوبه ...

یاس معطر واسه عصب کشی رفتم پیش دکتر قادریان انقد دکترش خوب بود 

شهروندو چندسال پیش رفتم جدید نرفتم جراحی ترمیم و روکش رفتم موادشون و دکتراش خوب بود

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن