۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم برام گزارش زدی فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ )
چی بگم والا نمیشه قضاوت کرد اگ از اول همین بوده نگران بشو اما اگر جدیدا ایطوری شده خب شک کن بعدشم رو ...
اوايل سرباز بود ، اينطوري نبود ولي الان ميگه سرم شلوغه ، طي روزم بايد ميزارو جاب جا كنيم ديزاين كنيم و فلان وقت سر خاروندن نداريم ، ميگه بقيه زنگم بزنن نميتونم جوابشونو بدم ولي باز تورو برميدارم ميگم وقتم پره و اينجور حرفا
بهش گفتم ، حتى گفتم ازين رابطه حس كمبود محبت دارم و حس پشيموني ميكنم ولي ميگه من به خاطر تو ميرم سركار اين نشوندهنده عشقمه ، بعدم اينقد كارم سنگينه وقت نميكنم و فلان ، اخرشم هيچ تغيري از فرداش توو رفتاراش نميبينم
نامزديم ، عقد كرديم! اصرار ميكنه ميگه من مرخصي ندارم تو بيا ، ولي بعد بخوام برم ميگه من نيستم همش تا ...
خیلی عجیبه باور کن علاقه نداره بهت اخه دوران عقد اینجوریه که شیرین ترین دوران و مثلا کردا شور و اشتیاق دارن پ بعدش چیمی خواد بشه با درس خوندنت مشکل داشته شاید داره لج می کنه