2777
2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 32 پست

نمیدونم ولی کار تالار خیلی سخته 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه مراقب باش 

چ باحال خندم گرفت 😂

۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو‌ میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم  برام گزارش زدی  فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ ) 
چی بگم والا نمیشه قضاوت کرد اگ از اول همین بوده نگران بشو اما اگر جدیدا ایطوری شده خب شک کن بعدشم رو ...

اوايل سرباز بود ، اينطوري نبود ولي الان ميگه سرم شلوغه ، طي روزم بايد ميزارو جاب جا كنيم ديزاين كنيم و فلان وقت سر خاروندن نداريم ، ميگه بقيه زنگم بزنن نميتونم جوابشونو بدم ولي باز تورو برميدارم ميگم وقتم پره و اينجور حرفا

اره

عزیزم بنظرم باهم دیگه رودررو حرف بزنین و بگو براش اگه دیدی به نتیجه ای نمیرسی حتما برین پیش مشاور 

و اینکه اینجا هیشکی برات دل نمیسوزونه همه میان میگن طلاق بگیر جدا شو برو مشاور اون بهتر کمکت میکنه

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
نمیگه دلش تنگ شده یا مثلا بگه بیام شهریکه هستی دیدنت دوستین یا نامزد اینقدر بی تفاوت مشکوکه اگه خیان ...

نامزديم ، عقد كرديم! اصرار ميكنه ميگه من مرخصي ندارم تو بيا ، ولي بعد بخوام برم ميگه من نيستم همش تالارم ، نيا اگه بياي كم ميتونم بيام پيشت اذيت ميشم

عقديم ، نميتونم ديگه كارى كنم

نگران نباش گلم 

فقط حرف بزن باهاش منطقی

تو همه رابطه ها بی تفاوتی ها این مسائل زیاد شده

ادم اعصابش خورد میشه بخدا

ایشالا بهترینا برات رقم بخوره

بشین درست حسابی باهاش حرف بزن

بهش گفتم ، حتى گفتم ازين رابطه حس كمبود محبت دارم و حس پشيموني ميكنم ولي ميگه من به خاطر تو ميرم سركار اين نشوندهنده عشقمه ، بعدم اينقد كارم سنگينه وقت نميكنم و فلان ، اخرشم هيچ تغيري از فرداش توو رفتاراش نميبينم

نامزديم ، عقد كرديم! اصرار ميكنه ميگه من مرخصي ندارم تو بيا ، ولي بعد بخوام برم ميگه من نيستم همش تا ...

خیلی عجیبه باور کن علاقه نداره بهت اخه دوران عقد اینجوریه که شیرین ترین دوران و مثلا کردا شور و اشتیاق دارن پ بعدش چیمی خواد بشه با درس خوندنت مشکل داشته شاید داره لج می کنه