این پیاما رو هم به یکی تو خصوصی فرستادم کپی کردم به تو هم میفرستم اون تاپیکم برا خودم کاربری قبلم سوال داشتی بپرس گلم
یه سال فقط اونا سبزیجات فقط پخته بخور مثلا ریحون خشک یک قاشق غدا خوری سر پر به یه پیمونه برنجم میرختم
باید این سالا هر هفته همیشه امپولا ویتامین که تو تاپیکم گفتم رو مدام بخوری برا اعصاب معدت بادرنجویه دم کن بخور و عرقیجات مفرح نیاک تو سایت دکتر کرد افشار هست اونا بخر بخور دوستم وزیت شده بود پیشش گرفته بود خوب شده بود
شیرین بیانم قبل بعد عدا خوبه روعن اللعم حتما بگیر بخور من تو یه روز اثرش دیدم
و اینکه امپول ویتامین سی هم بگو دکتر برات تجویز کنه بگیر ازادم میدن ازاد بگیر بخور مکمل هایی مثل زینک به معده اسیب میزنن چربی عدا هم سعی کن اصلا چرب نباشه من بی روعن میخوزدم
فقط بعد هر وعده ۱ تا دو ق عدا خوری روعن بادام شیرین میخوزدم اونموقع ها شما روعن الان بگیرین اون بخورین ۱ ماه بعد اونم روعن بادام بگیرین من جلو خودم گرفتن روعن برام خودم بادام خریدم بردم دو کیلو یه لیتر ۱۰۰ گرم داد بهم
سیب پخته به پخته با اب کم تو فر میخوردم هویج پخته هم کمی اب انار شیرینم کمی میخوردم خیلی خوبه اب سیب قرمز خیلییی خوبه بتونی روزی ۳ لیوان بخوری
نیم س قبل عدا و دو س بعد عدا اب نخور لبنیات ممنوع کلااا
صبحانه هم ارده با شیره خیلی کم منااسبت سعی کن نون خشک بخوری چیز خمیری نخوری
سیرابی ناشتا بعد اون جوشونده باید بخوری
راستی من نعناءنخوردما اصلا لب به نعنا نزدم دریچه مهپعده گشاد میکنه
صبح ها ناشتا موتیلوور بخور
یا دوپریدون شرکت عبیدی و اینکه دم نوشا من بابونه شیرازی ۴ ق
مهمه شیرازی بودنش
پونه ۴ ق اخرش توش تخم ریحان و تخم بالنگو میریختم میخوزدم و به قسمتس که معدم درد داره نیم س دراز میکشیدم
اون امپولا تقویتی هم باید بزنی هر هفته ویتامین سی امپولش هم صرورری بگیر بزن یه سال رعایت کنی شدید دیدی یدره خوب میشی ول نکنی هااا اون خوب شدن بدون علایم طرف معدش زخم شدید در حد سرطان خبر نداره دور از جون شما البته دوستم در کنار اسیب معدش استرسم داشت بعد کلی دارو عوص کزدن اینا بهش جواب داد ولی دررر کل ۶ ماه رعایت کن بعد دیدی خوب نمیشی دارو اعصابم در کنار درمانا دیگه شروع کن چون دارو ها اعصاب دریچه معده رو شل میکنن به مرور
لانزوپرازول برا اسید زیاد معده میخورد اینم بگیر بخور
نکیسوم هم خوردی خارجی ؟ ضد اسید بارهنگ نه گلم من پونه ۴ ق عدا خوری بابوته ۴ ق عدا خوری
و تخم ریحان و بالنگو رو مقدار مسای ترکیب کردم باهم
بعد یه ق عدا خوری تو اون ترکیب جوشونده ریختم خوردم
راستی روعن الاعم حتما بگیر بخور من در حد مرگ معده درد داشتم سیر ناشتا خوردم گند زدم به معدم 😂
روعن بادوم مثلا تو من خییییلی کم اثر داشت اما الاع اثر کرد واقعا تو یه روز داشتماینم دارو ها اعصاب بود
سیتالوپرام
ترانککباب روش سماق باید بریزی
کلا کبابی برا معده خوبه
اون امپولا بزن خودت تقویت کن سیرابی هم ۴۰ روز یا ۸۰ روز صبحا بجا صبحانه بخور
شما نکسیوم حتما بگیر بخور دارو خونه دکتر فریدونی کرج داره خارجی یا نبود دارو خانه تهران دکتر رخشایی دارو ها کمیاب داره