2777
2789
عنوان

زخم معده

1093 بازدید | 10 پست

سلام من ۳ هتس با اندورسکوپی و کلوکوسکپی فهمیدم ک زخم معده دارم درد خاصیم ندارم فقط ب خاطر پهلو درد اونم دو بار در حد اینکه فکر کردم ک سنگ کلیس رفتم پیجور شدم تا متوجه شدم ک زخم معده گرفتم دکترم مسافرته .نمیدونم چی بخورم چی نخورم تا زودتر خوب بشم ی دکتر خوب هم اگه کسی میدونه بگه برم پیشش از قم هستم 

حتما هر روز قرص معده بخور به هیچ عنوان هیچ قرص یا دارویی رو با معده ی خالی نخور مخصوصا مسکن ها که دور از جونت قاتلته درجا معدتو سوراخ میکنه و میشه مکافات سیربای عالیه واسه معدت بتونی هر روز بخور چیزای ترش و اسیدی اصلا نخور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من توی خانوادم زیاد بودن کسایی که زخم معده داشتن که خب خداروشکر تا حدی کنترل شد با دکتر و قرص و اینا و خب توی هر فرد فرق میکنه درمانش و نتیجش. من تهران پزشک گوارش خیلی خوب میشناسم. شما میتونی انلاین هم ویزیت بشی از طریق مشاوره انلاینشون  

مشاوره انلاین دکتر رکسانا عباسی

گلم راجب زخم معوه این تاپیکم بخون 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11765876&slug=درمان-معده-درد-رفلاکس-و-کیست-اندومتریوز-و-درد-پریودی-شدید-بیاین-بگم&postId=305549305

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

این پیاما رو هم به یکی تو خصوصی فرستادم کپی کردم به تو هم میفرستم اون تاپیکم برا خودم کاربری قبلم سوال داشتی بپرس گلم 

یه سال فقط اونا سبزیجات فقط پخته بخور مثلا ریحون خشک یک قاشق غدا خوری سر پر به یه پیمونه برنجم میرختم 

باید این سالا هر هفته همیشه امپولا ویتامین که تو تاپیکم گفتم رو مدام بخوری برا اعصاب معدت بادرنجویه دم کن بخور و عرقیجات مفرح نیاک تو سایت دکتر کرد افشار هست اونا بخر بخور دوستم وزیت شده بود پیشش گرفته بود خوب شده بود 

شیرین بیانم قبل بعد عدا خوبه روعن اللعم حتما بگیر بخور من تو یه روز اثرش دیدم 

و اینکه امپول ویتامین سی هم بگو دکتر برات تجویز کنه بگیر ازادم میدن ازاد بگیر بخور مکمل هایی مثل زینک به معده اسیب میزنن چربی عدا هم سعی کن اصلا چرب نباشه من بی روعن میخوزدم 

فقط بعد هر وعده ۱ تا دو ق عدا خوری روعن بادام شیرین میخوزدم اونموقع ها شما روعن الان بگیرین اون بخورین ۱ ماه بعد اونم روعن بادام بگیرین من جلو خودم گرفتن روعن برام خودم بادام خریدم بردم دو کیلو یه لیتر ۱۰۰ گرم داد بهم 

سیب پخته به پخته با اب کم تو فر میخوردم هویج پخته هم کمی اب انار شیرینم کمی میخوردم خیلی خوبه اب سیب قرمز خیلییی خوبه بتونی روزی ۳ لیوان بخوری 

نیم س قبل عدا و دو س بعد عدا اب نخور لبنیات ممنوع کلااا 

صبحانه هم ارده با شیره خیلی کم منااسبت سعی کن نون خشک بخوری چیز خمیری نخوری 

سیرابی ناشتا بعد اون جوشونده باید بخوری 

راستی من نعناءنخوردما اصلا لب به نعنا نزدم دریچه مهپعده گشاد میکنه 

صبح ها ناشتا موتیلوور بخور 

یا دوپریدون شرکت عبیدی و اینکه دم نوشا من بابونه شیرازی ۴ ق 

مهمه شیرازی بودنش 

پونه ۴ ق اخرش توش تخم ریحان و تخم بالنگو میریختم میخوزدم و به قسمتس که معدم درد داره نیم س دراز میکشیدم 

اون امپولا تقویتی هم باید بزنی هر هفته ویتامین سی امپولش هم صرورری بگیر بزن یه سال رعایت کنی شدید دیدی یدره خوب میشی ول نکنی هااا اون خوب شدن بدون علایم طرف معدش زخم شدید در حد سرطان خبر نداره دور از جون شما البته دوستم در کنار اسیب معدش استرسم داشت بعد کلی دارو عوص کزدن اینا بهش جواب داد ولی دررر کل ۶ ماه رعایت کن بعد دیدی خوب نمیشی دارو اعصابم در کنار درمانا دیگه شروع کن چون دارو ها اعصاب دریچه معده رو شل میکنن به مرور 

لانزوپرازول برا اسید زیاد معده میخورد اینم بگیر بخور 

نکیسوم هم خوردی خارجی ؟ ضد اسید بارهنگ نه گلم من پونه ۴ ق عدا خوری بابوته ۴ ق عدا خوری 

و تخم ریحان و بالنگو رو مقدار مسای ترکیب کردم باهم 

بعد یه ق عدا خوری تو اون ترکیب جوشونده ریختم خوردم 

راستی روعن الاعم حتما بگیر بخور من در حد مرگ معده درد داشتم سیر ناشتا خوردم گند زدم به معدم 😂

روعن بادوم مثلا تو من خییییلی کم اثر داشت اما الاع اثر کرد واقعا تو یه روز داشتماینم دارو ها اعصاب بود 

سیتالوپرام 

ترانککباب روش سماق باید بریزی 

کلا کبابی برا معده خوبه 

اون امپولا بزن خودت تقویت کن سیرابی هم ۴۰ روز یا ۸۰ روز صبحا بجا صبحانه بخور 

شما نکسیوم حتما بگیر بخور دارو خونه دکتر فریدونی کرج داره خارجی یا نبود دارو خانه تهران دکتر رخشایی دارو ها کمیاب داره 

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اگه پولشم داری دومپریدون خارجیشم بگیر اسمش یچیز بودا یادم رفته این حرکات معده رو خوب میکنه

نکسیوم برا اسید معده 

اره منمم استرس داشتم اما برا من از قرص زلوفن زخم شد بعد خوب نشدنش دلیلش استرس و سردی معده بود چیزا طبع گرم بخور کلا گوشت یوقلمون برنجت سردیش با سبزیجات بگیر گوشت گوسفندی .. 

سردی معده هم برا من قرصا صد اسید معده اثر نداشت 

میدونی من معدم چون زخم التهاب داشت وقتی معده زخم التهاب داره عدا نمیتونه هصم کنه و این بتعث میشه اسید زیاد ترشح بشه اون عدا بتونه هصم بشه و این باعث میشه که رفلاکس کنی یا در کنارش معدتم بدتر بسوزه یا ادیت شی 

باید التهاب معده رو درمان کرد 

شما گوشت گوسفندی با سماق هم انتحان کن ۳ روز فقط گوشت گوشفندی کبابی با سماق زیاد بخور ببین چطور مالبته بارهنگم خوبه به مقدار مساوی بارهنگ هم قاطی اون تخم ریحان بالنگو بکن راستی قرصا پرو بیوتیک میخوری ؟ پرودایجستید و دیلیست بخر بخور حتما از هر کدوم یکی بعد عدایشی رفلاکس میاره وبین میمردم 

@rahasaadat @

عزیزم من همون کاربر قاصدک بهاریم میخوام اون کاربریم ببیندم عشقم ترو خدا اسم اون دکتر تزریق چربیت بهم بگو صورتم به شدتتتت لاعر شده و خ خوب بودم الان میمون شدم دنبتل یه دکترم تو تزریق چربی کارش موندگار باشه و خوب باشه ترو امام حسین جوابم بده اگه اسمش یادت نیس ادرس دقیق خیابون فاطمی بهم بگو کجا بود نطبش لطفااا

سلام عزیزم مرسی زخمت خوب شد؟؟

سلام گلم اره درد معدم بهتر شده در کل برسی به معده نتیجش میبینی نرسی برعکس هیچی اندازه پرهیز عدایی خوب نیس ،یعنسی یه تن دارو دارو گیاهی بخوزی فایده نداره تا زمانی که پرهیز عدایی رعایت کنی در کنارش دارو لخوری ..