2777
عنوان

کار در منزل

250 بازدید | 20 پست

بگین برا ی خانوم درامدش کم باشه اشکال نداره

فقط تورو خدا کارهای نتی و شبکه ای و انلاین شاپ و اینا نباشه 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیدا کردی بمنم بگید

فعلا هیچکی چیزی نگفته

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

من طراحی چهره میکنم 

به بچه ها و بزرگسال هم اموزش میدم 

چون خیلی تبلیغ نکردم در ماه ۵ تا سفارش دارم اموزشهامم ثابت هستن

درسته که درامدم ۴ تومن در ماهه ولی چون خونم و وقتم واسه خودمه راضیم شکر خدا به همه رزق و روزی بده 

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 
من طراحی چهره میکنم  به بچه ها و بزرگسال هم اموزش میدم  چون خیلی تبلیغ نکردم در ماه ۵ ...

من هنر نقاشی ندارم 

ولی لیسانس کامپیوتر دارم میتونم درسهای تدریس کنم 

ولی فک نکنم کسی بیاد خونه برا تدریس و اینکه پسرم ۲ سالشه و شیطون  نمیزاره 

سایت تایپیران 

اگه بتونی تایپ کنی میتونی انلاین پروژه ها رو انجام بدب و پشتکار زیادی میخواد تا به مبلغ مورد نظرت برسی همش تایپه 

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 
خودت به چکاری علاقه داری؟

هنر خاصی ندارم 

ولی تدریس رو دوس دارم 

سایت تایپیران  اگه بتونی تایپ کنی میتونی انلاین پروژه ها رو انجام بدب و پشتکار زیادی میخواد تا ...

بله ثبت نام کردم باید خیلی زرنگ و استاد باشی و من کامپیوتر ندارم 

من هنر نقاشی ندارم  ولی لیسانس کامپیوتر دارم میتونم درسهای تدریس کنم  ولی فک نکنم کسی بی ...

همیشه یک راهی هست عزیزم یعضی سایت ها پروژه طراحی سایت دارن مثل 

فریلنسر رو بزن ببین چه سایتهایی میاره 

همیشه یک راهی هست عزیزم یعضی سایت ها پروژه طراحی سایت دارن مثل  فریلنسر رو بزن ببین چه سایتهای ...

طراحی سایت بلد نیستم 

کامیوتر ندارم 

من طراحی چهره میکنم  به بچه ها و بزرگسال هم اموزش میدم  چون خیلی تبلیغ نکردم در ماه ۵ ...

طراحی چهره با چی؟؟

توی چندجلسه آموزش میدی؟؟

هزینه ش چقدره؟؟

یه طراحی چهره چقدر وقتتو میگیره؟؟بچه هم داری؟؟میرسی به کارای بچه و خونه و اینا؟؟