2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 20 پست
طراحی چهره با چی؟؟ توی چندجلسه آموزش میدی؟؟ هزینه ش چقدره؟؟ یه طراحی چهره چقدر وقتتو میگیره؟؟ب ...

با سیاه قلم و مدادرنگی 

اموزش هام دو ترمه ولی با بازدهی بالا به شرط تمرین هنرجو 

صفر تاصد سیاه قلم کامل کامل ماهانه ۲۰۰ تومن شامل ۴ جلسه یک ساعته 

یک طراحی  بستگی به ابعاد داره و معمولا دو روز الی یک هفته اگه بخوام روزی سه ساعت روش وقت بذارم 

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی من ۲۰۰ تومن بدم برای ۴ جلسه ،،توی یه ماه،،،کامل آموزش سیاه قلم می بینم؟؟

یک ماه خیلی زمان کمیه حداقل ۳ ماه لازمه من تو پیام قبلی منظورم دو بخش بود بخش اول مباحث پایه یک ترم که در نتیجه میتونی اجسام اطرافتو طراحی و حجم دهی کنی بخش دوم طراحی چهره  دو الی سه ترم بستگی به تلاشت من کامل میگم هر چیزی که لازمه ولی اگه تمرین نکنی نه یاد نمیگیری 

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 
سایت تایپیران  اگه بتونی تایپ کنی میتونی انلاین پروژه ها رو انجام بدب و پشتکار زیادی میخواد تا ...

عزیزم عضو شدم  الان چطور پروزه تایپ بگیرم 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
عزیزم عضو شدم  الان چطور پروزه تایپ بگیرم

عزیزم مشخصه یه دور تو سایت بزنی مشخص میشه

عزیزم مشخصه یه دور تو سایت بزنی مشخص میشه

ممنونم 

میگه باید ازمون بدی و پولیه 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی