2777
2789
عنوان

سزارین

1508 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

مادرای گل، یکی از دوستام تازه سزارین شده تو بیمارستان دولتی، بعد من که رفتم ملاقاتش با لباس اتاق عمل و پارچه خونی زیرش آورده بودنش تو بخش، بعد چند ساعت اومدن عوضش کردن

خیلی بد بود، کسی میدونه همه بیمارستان‌ها همینجوریه؟ 

نباید نوار بذارن براش که خونش نیاد زیر پاش؟ 

آخه سوند داشت نمیشد لباس زیر بپوشه 

خیلی بد بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از ریکاوری با لباس اتاق عمل اوردن منو

همونجا رسیدم

مامانم و ‌‌... بیرون کردن

لباس تمیز رو تنم کردن

نوار و سرجی فیکس پام کردن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

اولش نوار اصلا جواب نمیده زیر انداز پهن میکنن بعدچند ساعت میان نوار میذارن کلا سزارین کثیف کاری زیاد داره

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
چ خوب سرجی فیکس چیه عزیزم 

شـورت یکبار مصرف،

البته فقط شـورت نیست ، محصولات دیگه هم هستن ولی اینجا منظورش شـورته

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

من خصوصی رفتم تا از ریکاوری اوردنم سریع لباسمو عوض کردن پوشک و شورتکس هم ک تو اتاق عمل گذاشته بودن و زیرانداز هم گذاشته بودن خیلی خوب بود محیطشم هر یه ربع طی میکشیدن پوشک بچه رو هم عوض میکردن خودمم دفعه اول ک سوندو برداشتن بردن دستشویی و شستنم با شیلنگ😀 چون خیلی درد داشتم نمیتونستم تکون بخورم

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
چ خوب سرجی فیکس چیه عزیزم 

"سرجی فیکس زنانه" یه شور‌ت توری راحت هست برای بعد زایمان

مثل اون توری هایی که بعد از  بخیه سر میکشن توی سر

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊