2777
2789
یعنی عاشق هم بودید بعد ازدواج کردید

نه ازدواج ما کاملا سنتی بود همسرم ازقبل منو دیده بود با خانواده اش درمیون گذاشت اوناهم اومدن خواستگاری . منم اولین بار که دیدمش ازش خوشم اومد  نامزد کردیم باهم بیرون می‌رفتیم همسرم میومد خونمون و اینا تا اینکه عقد کردیم همه چیز رسمی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من بنده خدا اصلا حسی به من نداشت و من چون دوسش داشتم از رفتارش برداشت اشتباه میکردم ک اونم بهم ح ...

نه ما باهم دوست بودیم ولی چنان خنجری بهم زد کلا تا چند وقت هنگ بودم 

چقدر عاشقونه ازدواج نمیکنید؟

شرایط یکم سخته چون پدرم راضی نیست بخاطر راه دورشون 

و ما قراره خونه بخریم تا پدرم خیالش از بابت اینک قراره دخترش ور دل خودش باشه راحت بشه 

البته اگ بازم بهونه جدیدی رو نکنه😂

آذرماه ۹۴ یه پسری بصورت ناشناس پیام داد مودب ، مظلوم ، یکم بسیجی طور و خیلییی دور با خودم میگفتم ای ...

الان آدمای اینطوری کم پیدا میشن همه مهمون دوروزن اگه آدم این شکلی تو زندگیت هست واقعا باید قدرشو دونست

کسی رو که دوسش داشته باشیم و بهمون بد کرده باشه چطور ببخشیم اخه میسوزونه جیگر ادمو 

آره اما فقط از خدا یه چی خواستم اونم اینکه تمام اون کارایی که در حق من کرده رو براش انجام بده چون روزای عجیب غریبیو گذروندم

الان آدمای اینطوری کم پیدا میشن همه مهمون دوروزن اگه آدم این شکلی تو زندگیت هست واقعا باید قدرشو دون ...

ولی دختری ک همه غصه هاتو خورده ، کنارت بوده برای هزارتا شکستت دلیل آورده ک سرپابشی ، مالی عاطفی احساسی حمایتی همه جوره کنارت بوده 

دختری ک یک ماه املت خورده و پول غذاشو جمع کرده داده ب تو از آدم ۷ ساله هم خیلی باارزشتره 

فکر می‌کنی رابطمون اینجا تموم بشه من باختم یا اون