2777
2789
عنوان

بیاین امروز سوتی دادم🤣🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدااااا منم امروز یه سوتی دادم نگو 

رفتم باشگاه مربی اومد گفت حالم خوب نیست من نمیدونم چرا یهو گفتم چیه نکنی دیشب دادی اولش اصلا ندونستم صداش خیلی شبیه یکی از رفیقام بود گفت خانم فلانی برگشتم رفیقام پخش زمین شده بودن منم نگاش کردم گفتم یا علی فک کردم فلانی پخش زمین شد خودشم

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            
ای وای🤣🤣🤣🤣

ای خدا یادم میوفته میزنم زیر خنده واسه شوهرم گفتم پشت فرمون بود زد کنار انقد خندید بعد من با یه لحجه خواصی گفتم 🤣🤣🤣🤣🤣

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            
ای خدا یادم میوفته میزنم زیر خنده واسه شوهرم گفتم پشت فرمون بود زد کنار انقد خندید بعد من با یه لحجه ...

عزییزم🤣🤣 اره منم هی مال خودم یادم میفته خندم میگیره چون دقیقا خودمون سوتی دادیم و تو موقعیت هم بودیم 

عزییزم🤣🤣 اره منم هی مال خودم یادم میفته خندم میگیره چون دقیقا خودمون سوتی دادیم و تو موقعیت هم بود ...

اره مال تو باز خوب بوده مال من خیلی ضایع بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز