2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 45 پست
چند شبه میخوام بخونم نمیشه که نمیشه شما خوندی منم یاد کن حنانه هستم خدا خودش از این سردرگمی درم ب ...

چشم عزیزم

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چشم انشاالله حاجت روابشی عزیزم

آمین 🙏همچنین مرسی 🌹❤

من متولد۶۴ هستم.مجردم.هیچوقت باکسی نبودم چون به عشق پاک اعتقادداشتم.آرزوی یه زندگی مشترک خوب وموفق دارم باهمسری نجیب و تحصیلکرده که باعث آرامشم باشه وباب میلم.خیلی دوس دارم بعدازدواجم خدا یه دخترسالمو خوب مث خودم روزی منوهمسر آیندم کنه.خدارو چه دیدی شاید شد 👨‍👩‍👧 دلم میخاد سروسامون بگیرم.برا امضام صلوات میفرستی مهربون؟ هرموقع فرستادی یا دعام کردی بهم بگو تا منم برات دعا کنم من خوبی آدمای دوست داشتنیو بی جواب نمیزارم .🌹

التماس دعااااااااای فراوان 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

التماس دعا

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده