2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 45 پست
چند شبه میخوام بخونم نمیشه که نمیشه شما خوندی منم یاد کن حنانه هستم خدا خودش از این سردرگمی درم ب ...

چشم عزیزم

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چشم انشاالله حاجت روابشی عزیزم

آمین 🙏همچنین مرسی 🌹❤

من متولد۶۴ هستم.مجردم.هیچوقت باکسی نبودم چون به عشق پاک اعتقادداشتم.آرزوی یه زندگی مشترک خوب وموفق دارم باهمسری نجیب و تحصیلکرده که باعث آرامشم باشه وباب میلم.خیلی دوس دارم بعدازدواجم خدا یه دخترسالمو خوب مث خودم روزی منوهمسر آیندم کنه.خدارو چه دیدی شاید شد 👨‍👩‍👧 دلم میخاد سروسامون بگیرم.برا امضام صلوات میفرستی مهربون؟ هرموقع فرستادی یا دعام کردی بهم بگو تا منم برات دعا کنم من خوبی آدمای دوست داشتنیو بی جواب نمیزارم .🌹

التماس دعااااااااای فراوان 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

التماس دعا

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده