خیلی حالم بده میخوام اینجا دردل کنم اول بگم من ۱۵ سالمه و لطفا نگید سنت کمه و....
حدود ی ماه پیش داییم خونمون بود بهم تجاوز کرده میخوام خودکشی کنم از ذهنم پاک نمیشه اون صحنه😔
حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
نمیدونم بعدش یکمی خون اومد ولی زقاد نبود اخه نمیدونم چجوری بگم چیز نکرد انگشت بود
حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
نگران اینکه کسی ام بفهمه نباش چون تو همچین شکایتایی چیزی وقتی خودت نخوای چیزی درز نمیکنه
خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدمها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟
نذار تهدیدت کنه گلم کاش همون موقع میگفتی میرفتی شکایت میکردی ازش نگران اینکه کسی ام بفهمه نبا ...
مامانم نمیخوام بفهمه غصه میخوره😔
🥲بهش بگی بهتره چون داییت بعدا شاید دوباره به خودش اجازه همچین چیزی و بده
خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدمها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟
عزيزم خيلي ناراحت شدم ولي براي اينكه خداي نكرده دوباره اتفاق نيوفته به مادرت بگو ، انشالا كه از نظر جسمي هم اتفاقي برات نيوفتاده فقط به مادرت عين واقعيت رو بگو