2777
2789
عنوان

کم مونده بود شمعدونم بشکنه

426 بازدید | 28 پست

دیروز مهمون داشتیم منم ی شمعدانی عتیقه دارم بچه جاریم هی اسباب بازی میچرخوند دور اون شمعدون کم مونده بود بیوفته زمین بشکنه ،بعد مادرش که اصلا نمیگرفتتش مادر بزرگشم گفت مراقب باش میشکنه میره تو دست و پات من آنقدر عصبی شدم شبش خون دماغ شدم،، همینا قرار دوشنبه باز بیان مهمونی خونم چیکار کنم چون تقریبا هر باری میاد دور اینا میچرخه میترسم بشکنه میخوام اینبار برم بذارمش خونه مامانم چی بهشون بگم بنظرتون که بفهمن کارشون زشته اصلا نمیگه بچه نکن بشین یا ببینه ی کار خطرناک میکنه بگیره جلوشو میشینه نگاه میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم ازمن یه نصیحت وقتی مهمون داری که لجه دارن ومادرشم اینقدر بی توجه هست ویایلای شکستنیت رو جمع کن قایم کن همون بده مامانت ببره

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

برش دار شمعد‌وناتو نزار دمه دست باشه

انقدر بدم میاد میان خونه ادمم براشون مهم نیست بچشون خونرو بترکونه یا نه

ادمم روش نمیشه چیزی بگه به بچه

کاش بفهمن بچشون برای خودشون عزیزه

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

من اگه ببینم بچه بی ادبی میکنه و مادرش عین خیالش قطعا تذکر میدم به بچه های خواهرشوهرام تذکر میدادم چون احساس میکردم براشون کوچکترین اهمیتی نداره بجه هاشون خسارت بزنن حالا اگه بخاطر تذکر ناراحتم بشن کوجکترین اهمیتی برام نداره و از یه حایی به بعد حتی در اتاقو قفل میکردم خداروشکر قطع رابطه کردم تموم شد رفت

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن