2777
2789
عنوان

کنکور تجربی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 38 پست

منابع هم برا ریاضی مهروماه و آی کیو
زیست اول خیلی سبز بعد آی کیو و نردبام
فیزیک میکرو  بانک تستای استاد حاتم خانی ام خوبه   و نشرالگو و موج آزمون
شیمی خیلی سبز و مبتکران
البته با توجه ب سطحش خودشم باید کتابارو بررسی کنه

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا شک میکنی پس ؟ پرستاری دیگه . از پزشکی خوشت نمیاد ؟ 😂

دیروز داشتم فصل یک فیزیک دهمو میخوندم، همونجا فهمیدم اصلا نمیتونم حل کنم، متن کتابو متوجه میشم، ولی سوالو میبینم اصلا میمونم مثل 🐐 زل میزنم بهش، حتی گریه کردم، خیلی ضعیفم، و باید امسال قبول بشم، من زبانو دوست دارم، ولی میترسم بعدش بیکار بمونم، و مادرمم دید دارم گریه میکنم انقدر تو استرسم، گفت ول کن کنکور مزخرف تجربیو .. زبان بخون، ولی ناامیدشون کردم، من میتونستم خانوادمونو از این وضع نجات بدم، ولی نتونستم، روح و روانم به هم ریخته

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

دیروز داشتم فصل یک فیزیک دهمو میخوندم، همونجا فهمیدم اصلا نمیتونم حل کنم، متن کتابو متوجه میشم، ولی ...

تو میتونی . تو میتونی . از پس تک تک درسا برمیای . هوش و تواناییشو داری . فقط باید تمرکزت رو جمع کنی و باورت رو نسبت به خودت تغییر بدی . فکر کن باهوشی . خودت رو با استعداد و با هوش و سحر خیز ببین . بعد چند وقت همون میشی . از هدفت دست نکش . میتونی برسی. اگه تو نری کی بره ؟ بقال سر کوچه ؟

:)
اگه پایش ضعیفه حتما بزارینش کلاس و اگ مشاور خوب پیدا کنید هم خیلی خوب میشه چون مشاور نقشه راهو نشون ...

ممنووونم ازتون

چشم حتما روحیه بهش میدم، چون برای خودمم خیلی پیش امده این شرایط

تو میتونی . تو میتونی . از پس تک تک درسا برمیای . هوش و تواناییشو داری . فقط باید تمرکزت رو جمع کنی ...

ممنون🙂

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

دیروز داشتم فصل یک فیزیک دهمو میخوندم، همونجا فهمیدم اصلا نمیتونم حل کنم، متن کتابو متوجه میشم، ولی ...

اصلا تست های فیزیک و ریاضی نمیشه جل کرد  من فقط از تستش یه چی یاد میگیرم😂

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
تو میتونی . تو میتونی . از پس تک تک درسا برمیای . هوش و تواناییشو داری . فقط باید تمرکزت رو جمع کنی ...

من نقطه قوتم عمومیاست! با اینکه اصلا نخوندمشون ولی می‌دونم! بخونم میتونم، اگر این مصوبه لعنتی که الان تصویب شده لغو بشه صد در صد کنکور تجربی میدم، و اگر نه .. باید برم زبان ⁦:-)⁩

اصلا تست های فیزیک و ریاضی نمیشه جل کرد  من فقط از تستش یه چی یاد میگیرم😂

شما پشت کنکوری؟