2777
2789
عنوان

کنکور تجربی..

1358 بازدید | 38 پست

سلام من چندتا سوال داشتم،اگه کسی میتونه یکم بهم اطلاعات بده

من خواهرم دوازدهم تجربیه،و سال دیگه کنکور میده

من میخوام اگه بتونم بهش کمک کنم از هرجهتی ک ممکنه، روحیه و کمک درسی اگه لازم داشت 

(خودم ارشد نانوفیزیک خوندم)

متاسفانه پایه متوسط رو ب ضعیفی داره،میخواد برا کنکور بخونه تا الان بخاطر یه سری شرایط نتونسته بود بخونه حالا میخواد شروع کنه ،نمیدونه از کجا و چ منابعی و خیلی سبز یا گاج و یا....؟؟

اینکه ازمون چی شرکت کنه،قلم چی،گزینه۲ و...؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آزمون شرکت کنه . قلم چی . ۴ تای جامع آخر سنجش هم بنویسه . منابع خیلی سبز و موج آزمون. 

منابع زیست : کتاب تست جامع کنکور خیلی سبز ( همون که عکس پینوکیو داره روش ) / کتاب هزار تست جامع استاد عمارلو ( همون که نقاشی قدیمی چند نفر رو در حال بررسی و تشریح جسد یا بیمار نشون میده ) از این کتاب تست چند روز یه بار آزمون زمان دار میزدم و تحلیل میکردم / آزمون های ماز و قلم چی 

شیمی : خیلی سبز های جامع / موج آزمون شیمی پایه و دوازدهم / کتاب جمع بندی ۲۴ ساعته مهر و ماه شیمی جامع کنکور / 

ریاضی : مهرو ماه جامع ( اون که عکس دو تا تاس روش داره ) / موج آزمون جامع مهر و ماه 

فیزیک : خیلی سبز پایه و دوازدهم / خیلی سبز یازدهم/ سه سطحی قلم چی فیزیک دوازدهم و پایه / موج آزمون پایه / موج آزمون دوازدهم

:)

قلمچی خیلی خوبه. 

اینکه از حاشیه ها دورش کنید ، یا حداقل دوران کنکور جو خونه رو براش آروم کنید که فقط به درس فکر کنه. 

کتاب های خیلی سبز مبتکران و میکرو هم عالییه. بهترین منابع خیلی سبزه‌.

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
آزمون شرکت کنه . قلم چی . ۴ تای جامع آخر سنجش هم بنویسه . منابع خیلی سبز و موج آزمون.  منابع ز ...

سلام ببخشید میتونم یه سوال بپرسم؟ من رشتم تجربه سال امسال کنکور دادم رتبم بالای صد هزار شد، البته نخونده بودم، کلا تو دوران کرونا هیچی نخوندم، مخصوصا تو ریاضی و فیزیک افتضاح سطحم پایینه و حتما باید سال بعد برم دانشگاه، حالا به نظرتون فقط با زیست و شیمی و زمین میشه رفت پرستاری؟ یا امسال برای کنکور زبان بخونم بهتره؟ این همه سال میخواستم پرستار یا پزشک بشم، ولی .. خیلی سردرگمم میشه لطفا راهنمایی کنید

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

سلام ببخشید میتونم یه سوال بپرسم؟ من رشتم تجربه سال امسال کنکور دادم رتبم بالای صد هزار شد، البته نخ ...

به نظرم اول با خودتون رو راست باشین و هدفتون رو مشخص کنید . اینکه واقعا پرستاری و پزشکی میخواید یا زبان . هدفتون رو مشخص کنید . 

:)

اگه پایش ضعیفه حتما بزارینش کلاس و اگ مشاور خوب پیدا کنید هم خیلی خوب میشه چون مشاور نقشه راهو نشون میده فقط توروخدا تو انتخاب مشاور دقت کنین
از نظر روحیم خیلی میتونین کمکش کنین مثلا تراز آزمونش کم شد بش انگیزه بدین چون واقعا وقتی میخونی  و نتیجه نمیگیری روحیت افت میکنه ولی ب قول استادمون بین تلاش وو نتیجه یه فاصله ای هست ب اسم صبر و استمرار تلاش ...وقتایی ک ناامید میشه و استرس میگیره باهاش حرف بزنین و بش بگین ک بش ایمان دارین و میدونین ک قبول میشه
آزمونم سنجش فقط آزمون های جامعش خوبه در طول سالش ب درد نمیخوره
گزینه دو و گاج سوالاتشون خیلی شبیه ب کنکوره ولی جامعه آماریشون کمه
قلمچی سطحش از کنکور بالاتره ولی جامعه آماریش زیاده ولی خب تقلب میشه بییییییییش از اندازه پس بش بگین فقط درصداش مهمه و اینکه از خود دیروزش بهتر باشه ترازش اومد پایین استرس نگیره و شما هم زیاد رو ترازش حساس نباشین ک خودشم تقلب کنه...چون قلم جامعه آماریش زیاده و همه رتبه برترا قلمچی میدن در اصل بیشتر رقبامون قلمچی میدن همه قلمچیو انتخاب میکنن
ماز هم حتما سوالات زیستش رو بررسی کنه سوالات زیستش خیلی خوبه
تحلیل آزمونم ک از خود آزمون مهمتره

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
به نظرم اول با خودتون رو راست باشین و هدفتون رو مشخص کنید . اینکه واقعا پرستاری و پزشکی میخواید یا ز ...

نمیدونم راستش بیشتر دوست داشتم برم پرستاری به خاطر حقوقش( می‌دونم حقوقش زیاد نیست ولی شرایط اقتصادی بدی دارم) و اینکه خانوادم شاد بشن، ولی اگر زبانم برم احساس میکنم زندگیمو باختم، حس میکنم نا امیدشون کردم 😭 هم بقیه و هم کمی خودمو

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.