2777
2789

سلام دوستان...

جدیدا متوجه شدم و از دکترم هم شنیدم ک تنها راه انتقال زگیل تناسلی ،س .ک.س و داشتن رابطه ج .ن .س.ی نیست.

اما در مورد درمانش روش های سنتی و دارویی زیادی هست .

لطفا هر کسی تجربه ای داره ،بیاد بگه .

چون متاسفانه این موضوع خیلی شایع شده .

تجربیاتتون رو در اختیار بزارید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با لیزر درمان میشه  

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

پس چیه؟ 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

علم پزشکی واقعا درمان قطعی واسه بیماریهای ویروسی پیدا نکرده ،نمونه اش کرونا ....

چون عامل زگیل تناسلی ،ویروسی بنام مختصر hpvهست .

اما میشه ضایعات و زگیل ها رو از بین برد .

و حتی در مواردی با افزایش سیستم ایمنی بدن ،hpvمنفی بشه .

من چندین سال پبش داشتم ازهمسرم گرفته بودم رفتم دکتر یه داروی دست ساز برام نوشت داروخونه درست کرد و داد ینی عالی بود من اصلا فکرنمیکردم اون حالت گوشت ها اضافه محو بشه داروش خیلی  میسوزوند ولی ده روزم نشد خوب شد ینی روز سوم اصلا انگار محو شد آب شدن ی جور خاص ازبین رفت  ...خیلی زیاد نبود ولی دیکه اصلا تکرار نشد 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
من چندین سال پبش داشتم ازهمسرم گرفته بودم رفتم دکتر یه داروی دست ساز برام نوشت داروخونه درست کرد و د ...

ایکاش اسم و مشخصات دارو تون رو بگید ،یا دکتری که رفتید 

ایکاش اسم و مشخصات دارو تون رو بگید ،یا دکتری که رفتید 

بخدا اسمش یاادم نیست 

خیلی سال پیش بود شاید ۶ سال پیش 

من کرج رفتم دکتر 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
استخر ،ژیلت آلوده ،لیزرغیر بهداشتی ،اپیلاسیون در محیط های غیر بهداشتی و .....

از راه ظروف مننفل میشه نوع دهانیش؟ من خیلی تحقیق کردم گفتن احتمالش صفر نیست اما بسیار نادر هست و گفتن مریضی نداشتن که از راه ظروف و‌ سطوح الوده به ویروس نوع دهانیش رو گرفتع باشه اما در کل میگنن‌رابطه جنسی هنوز اصلی ترین روشه هست هرچند که خیلی ها با لیزر و اپلاسیون مبتلا شدن چون باعث ایجاد زخم و ورود به بدن ویروس میشه