2777
2789
عنوان

مراحل تکمیل نقاشی چهره 💚 +عکس 📸🎨

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واووووو عالی هنرمند💚 منم عاشق نقاشی و عکاسی ام اممم هزینه مدادا چقدر میشن؟ و چقدر طول میکشه؟

مرسی عزیزم 💕

مدادهایی که استفاده میشه هم مداد طراحب گرافیتی هست هم کنته که قسمت اصلیش کنته استفاده میشه

قیمتش هم با توجه به برندش متفاوته  از 15تومن هست تا60مثلا

و اینکه اگه بخوای یاد بگیری مثلا روزانه نیم ساعت تا یک ساعت تمرین داشته باشی حدودا6ماهه به سطح خوبی میرسی😘

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
عزیزم منم میخوام یاد بگیرم اول باید چیکار کنم؟؟

عزیزم میخوای خودآموز یادبگیری یا با کلاس؟ 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
هزینه مداد و وسایل چقدر میشه؟؟؟ 

برا هنرجوهای جدید اتفاقا خواستم حساب کنم 

حساب کردم شما هم تگ میکنم 😗❤️

مرسی عزیزم 💕 مدادهایی که استفاده میشه هم مداد طراحب گرافیتی هست هم کنته که قسمت اصلیش کنته استفاده ...

مرسی عزیزم❤ی کتابی هس استادم بهم داده اسمش صفر تا صد طراحی در 10 فصل

انتشارات یساولی

چقدر طول میکشه کتابو تموم کنم؟

I wish these pains would not kill me for one day

استارتر الان این چهره ای ک شما کشیدین 

هنریه ؟ 

خب یه عکس معمولیه من نفهمیدم بچها گفتن 

عکسای شوهرم هنری نیس یعنی چی🤔

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
عزیزمم من ی رفیقی دارم ت کشیدن ابرو ها یکم مشکل داره مربیشون بهش گفته چن تا نقاشی بکش بیار تا مربی ش ...

سلام عزیزم 

ببین مهم ترین نکته تو کشیدن ابروها اینه که هم مدادت کاملا  تیز باشه و هم اینکه فشار دستت کم باشه که بتونی  خطوط ظریف بکشی

و اینکه توی ابرو حتما باید دقت کنی که ابتدا  و انتهای تار مو نازکه و وسطش ضخامت بیشتری  داره

مثلا با توجه ه نکته هایی ک گفتم ب این ابرو دقت کن که چجوریه

استارتر الان این چهره ای ک شما کشیدین  هنریه ؟  خب یه عکس معمولیه من نفهمیدم بچها گفتن&n ...

این تکنیک سیاه قلم سفارشی  بود

شاید منظورشون اینه مثلا عکسش کیفیت نداشته یا خوب نبوده

البته همین نقاشی هم از رو یه عکس سه درچهار قدیمی کشیده بودم

مرسی عزیزم❤ی کتابی هس استادم بهم داده اسمش صفر تا صد طراحی در 10 فصل انتشارات یساولی چقدر طول میکش ...

خواهش میکنم عزیزم 

من این کتاب رو ندیدیم  💖

چه خوشگل  منم عاشق نقاشی ام  ولی هیچ وقت نرفتم یاد بگیرم

ممنونم عزیزم 💕💕💕

این تکنیک سیاه قلم سفارشی  بود شاید منظورشون اینه مثلا عکسش کیفیت نداشته یا خوب نبوده البته ه ...

نه اخه گفتن بدرد طراحی نمیخوره 

دیگه کشیدن چهره چه ربطی به عکس هنری داره 

اینو متوجه نشدم

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
سلام عزیزم  ببین مهم ترین نکته تو کشیدن ابروها اینه که هم مدادت کاملا  تیز باشه و هم اینک ...

اها مرسی جونم 

میتونم‌درخواست دوستی بدم تا هر موقع اشکال داش بیام ازت بپرسم؟

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️