2777
2789
عنوان

مراحل تکمیل نقاشی چهره 💚 +عکس 📸🎨

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 45 پست
ای کاش منم بلد بودم😕

عزیزم کار خیلی سختی نیست یه مهارته قشنگه که با آموزش تمرین کاملا میشه یادگرفت 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
اها مرسی جونم  میتونم‌درخواست دوستی بدم تا هر موقع اشکال داش بیام ازت بپرسم؟

خواهش میکنم 

بله💚

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اخه گفتن بدرد طراحی نمیخوره  دیگه کشیدن چهره چه ربطی به عکس هنری داره  اینو متوجه نشد ...

نمیدونم والا 

معلوما عکسای عادی رو انتخاب میکنن برای سفارش

نمیدونم والا  معلوما عکسای عادی رو انتخاب میکنن برای سفارش

اره انگار چیزی سرشون نمیشه الکی یه چیزیو 

میپرونن حالا خوبه گفتم واسه چهره 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
عزیزم میگم توی امضات زدی که کلاس مجازی میزاری...هزینه کلاسات چقدره؟

چشم الان توضیح میدم😘

کلاسا  ب صورت ترمی هستش  که از صفر یعنی همون طراحی و کشیدن طرح اولیه تا کشیدن تابلو  و اجزای پیر، خیس و.. 

کلا 6ترم هست ک تو این 6ترم هرترم اختصاص ب یه موضوع هست

مثلا ترم اول  آموزش کشیدن طرح اولیه ب روسای مختلف، آموزش سایه زدن و کشیدین خطوط و ابرو  و مژه و... 

ترم دوم مثلا کشیدن انواع چشم و ابرو  و... 

و فیلما بصورت کامل هست یعنی هیچ قسمتی خلاصه یا دور تند نشده و از صفر تا صد هست

و اینکه میگم بهتون  ک کلا چ وسایلی لازم دارید و... پشتیبانی  و رفع اشکال هم برای هرشخص خصوصی انجام میشه  و محدودیت نداره

هزینه کلاسا  هم در حال حاضر ترم اول230 و بقیه ترما290هست

هرسوال دیگه ای هم بود بپرسید عزیزم 💚

اره انگار چیزی سرشون نمیشه الکی یه چیزیو  میپرونن حالا خوبه گفتم واسه چهره

😂😂

سوال منم هست

چشم الان توضیح میدم😘

کلاسا  ب صورت ترمی هستش  که از صفر یعنی همون طراحی و کشیدن طرح اولیه تا کشیدن تابلو  و اجزای پیر، خیس و.. 

کلا 6ترم هست ک تو این 6ترم هرترم اختصاص ب یه موضوع هست

مثلا ترم اول  آموزش کشیدن طرح اولیه ب روسای مختلف، آموزش سایه زدن و کشیدین خطوط و ابرو  و مژه و... 

ترم دوم مثلا کشیدن انواع چشم و ابرو  و... 

و فیلما بصورت کامل هست یعنی هیچ قسمتی خلاصه یا دور تند نشده و از صفر تا صد هست

و اینکه میگم بهتون  ک کلا چ وسایلی لازم دارید و... پشتیبانی  و رفع اشکال هم برای هرشخص خصوصی انجام میشه  و محدودیت نداره

هزینه کلاسا  هم در حال حاضر ترم اول230 و بقیه ترما290هست

هرسوال دیگه ای هم بود بپرسید عزیزم 💚

چشم الان توضیح میدم😘 کلاسا  ب صورت ترمی هستش  که از صفر یعنی همون طراحی و کشیدن طرح ا ...

عزیزممم مرسییی حتما بهت خبر میدم توی ایدی تلگرامت فعلا برنامه دانشگام سنگینه😕حتما میامم حتماا

عزیزممم مرسییی حتما بهت خبر میدم توی ایدی تلگرامت فعلا برنامه دانشگام سنگینه😕حتما میامم حتماا

باشه عزیزم درخدمتم  هرسوالی هم بعدا داشتی بپرس 💚😘

سلام عزیزم  بپرس❤️😙

اخیش اخیش 😁میگم عزیزم من یه هفتس وسایل نقاشی سیاه قلم سفارش دادم همه چیش کامل بعد قلمو های بزرگش سرشون چسبیده موهاشون انگار که یچیزی مث چسب بهشون زده باشی یعنی کاملا خشک شده خودمم بهشون دست نزدم که خراب شن ...بعد فکرشو کردم شاید بخاطر اینه که خراب نشن چون بزرگن ولی بعدشم گفتم نکنه یوقت خراب باشن ...شما میدونی بخاطر چی اینجوریه 🙁؟

اخیش اخیش 😁میگم عزیزم من یه هفتس وسایل نقاشی سیاه قلم سفارش دادم همه چیش کامل بعد قلمو های بزرگش سر ...

استاد طراحی واسم سفارش داد چون خودم الان فعلا کلاس نمیرم ازش نپرسیدم چرا اینجورین