2777
2789
عنوان

عروسی یدونه دختر خالمه اما...

403 بازدید | 21 پست

باردارم . یدونه دختر خاله دارم که مثل خواهریم با هم ولی نمیتونم رنگ مو بذارم کلی هم جوش زیر پوستی دارم که ارایشمو خوب نشون نمیده

چه پیشنهادی واسم دارین

نمیشه یک سانت از ریشه فاصله بذارم و رنگ کنم ؟ ضرر داره؟ 

برای جوشا چی؟ پاکسازی پوست و اینا ضرر داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم فقط ۴ ماهه اول نباید رنگ کرد ولی ماه های بعد میشه رنگ مو بدون آمونیاک گذاشت. ولی بازهم قبل انجام حتما با دکترت مشورت کن . سلامتی بچه از همه چی مهم تره

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

چون بارداری فقط از دکترت بپرس 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

یک سری رنگها هستند مخصوص خانومها باردار ،میتونی بخری

پوستت رو هم بهش برس،از ماسک‌های خانگی و بخور که بی ضرر هستند استفاده کن تا پوستت باز بشه

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

بارداری  رنگ مو ب چشم نمیاد که خودتو اذیت نکن 

موهاتو سشوار بکش یه میکاپ کن برو دیگه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

رنگ نکن موهاتو اگه ماه آخری فقط رنگ بدون آمونیاک مجازه که اونم به هیچ عنوان توصیه نمیکنم

پوستیژ بخر یا بده با شنیون و اکستنشن یه مدل درست کنن همه میدونن بارداری

آرایشم اشکالی نداره یکمی جوش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم